דרוש מידע דוח בעיריית ירושלים על נת"צ. למי אפשר לפנות?

• הוסף לסימניות
קיבלתי דו"ח על נסיעה בנתצ בירושלים 500 ש"ח וניסיתי לבטלו ללא הצלחה.
למי אני יכול לפנות בעירייה כדי שיעזור לי לבטל?
אנא, זה יקר לי מאד....

• הוסף לסימניות
צביקה כהן מומלץ מאוד

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קיבלתי דו"ח על נסיעה בנתצ בירושלים 500 ש"ח וניסיתי לבטלו ללא הצלחה.
למי אני יכול לפנות בעירייה כדי שיעזור לי לבטל?
אנא, זה יקר לי מאד....
בית משפט.
שלחתי פנייה למשרד התחבורה שיסמנו את כל הנתצי"ם בפס אדום כמו שיש בכניסה לירושלים. כל עורך דין יכול להביא אינספור טענות שהדו"ח לא מוצדק (כמו סימונים לא ברורים על הכביש וכדו' ואז מבטלים או מפחיתים את הדו"ח)

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי דו"ח על חניה לייד הכותל עם רכב שיש לו תו נכה, במקום שלכאורה לא הייתי אמור לקבל בזכות התו נכה, מה אני עושה למי אני פונה.? תודה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי דו"ח על חניה לייד הכותל עם רכב שיש לו תו נכה, במקום שלכאורה לא הייתי אמור לקבל בזכות התו נכה, מה אני עושה למי אני פונה.? תודה
בדו"ח עצמו יש פירוט לאן לפנות כדי לערער על הדו"ח.
בפניות שצינו פה זה מקרים שהערעור לא עזר .

• הוסף לסימניות
זה היה באיזור תחנת אוטובוס?
בכל מקרה תגישו ערעור ברוב המקרים ערעור של נכה מתקבל (כשהוא צודק), גם בירושלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה