דוח 1301 - למי מגישים?

• הוסף לסימניות
צריכה להגיש את הדו"ח הזה בפעם הראשונה.
הבנתי שצריך ללכת מס הכנסה, והצלחתי אפילו לגלות מה שעות הפתיחה שלהם (ואל יהי הדבר קל בעיניכם:))

אבל לא מתחשק לי להגיע לשם, ולגלות שמדובר במבוך מרובה חדרים ומסדרונות וחסר מידע למבקר התמים.
אז מי שכבר הגיש פעם (בירושלים) ויודע לספר לי לאן/למי צריך לגשת,
מה הפרוצדורה, וכמה זמן להקדיש לעניין - אשמח להחכים :)
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לגשת לפ"ש באזור מגוריך,
למחלקת הגשת דוחות.
בגוש דן -ההגשה בקומה 7
פשוט וקל

• הוסף לסימניות
בירושלים יש בסנטר1 או בכנפי נשרים.
תבחרי לאיזה מהם ללכת זה לא משנה.
מה שידוע לי אין תורים בד"כ זה רק להגיע עם הדוח והעתק להגיש אותם לקבל חתימה שהוגש ולחזור הביתה להמתין לטיפול שלהם בדו"ח.

• הוסף לסימניות
בירושלים צמוד לסנטר 1, בקומת ראשונה
מגישים שם למזכירה

• הוסף לסימניות
צריכה להגיש את הדו"ח הזה בפעם הראשונה.
הבנתי שצריך ללכת מס הכנסה, והצלחתי אפילו לגלות מה שעות הפתיחה שלהם (ואל יהי הדבר קל בעיניכם:))

אבל לא מתחשק לי להגיע לשם, ולגלות שמדובר במבוך מרובה חדרים ומסדרונות וחסר מידע למבקר התמים.
אז מי שכבר הגיש פעם (בירושלים) ויודע לספר לי לאן/למי צריך לגשת,
מה הפרוצדורה, וכמה זמן להקדיש לעניין - אשמח להחכים :)
תודה!
לגשת למודיעין (בכניסה בד"כ) עם שני עותקים של הדוח .
מחתימים את שניהם.
אחד נשאר אצלם ואת השני את שומרת כאסמכתא.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בכנפי נשרים- מיד בקומת כניסה יש מאחורי השומר עמדת קבלה,
מגישים שם את הדוח.
סיפור של 5 דקות גג

• הוסף לסימניות
בבני ברק איפה מגישים?

• הוסף לסימניות
רחוב בן גוריון 38 רמת גן (לא בפינת הרחוב רק בכניסה השניה לכיון אבא הלל)
קומה 7
שעות פתיחה:
א',ב,ד,: משעה 8:30 עד 13:00 ומהשעה 15:00 עד 18:00 ימים ג', ה': משעה 8:30 עד 13:00

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה