מידע שימושי דופליקטים אוצרים: כבלי החירות ~ אשכול דיונים שאלות השערות וכו׳

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ב"ה זה מגיע בקרוב ממש!!!
חלק ב׳ של סדרת הדופליקטים של הסופרת התותחית והמוכשרת @יונה ספיר .!!!
באשכול זה נדון על הספר נשאל שאלות אחד את השני, (אולי גם הסופרת תענה לנו ) נשעיר השערות וכו׳

נבקש לא לסטות מן נושא האשכול בשום אופן!!

הכריכה המדהימה!!!
דופליקטים 2 הדמיה.png

כריכה אחורית
1741542983585.png

מצ"ב גם לחסומים...
ופרק דוגמא ופרולוג כאן עד מתי שהספר יצא!!

היי חברה גם אם הספר עדיין לא יצא נשמח עדיין לדון על חלק א׳ התגלות...
וכמובן לבנות השערות מהפרולוג הפרק דוגמא ומהכיתוב בכריכה האחורית (ממש מעניין תקראו...)

אז קדימה!!...
ואל תשכחו לפרגן לגברת מרת @יונה ספיר על הסדרה והיוזמה המדהימה שהביאה את הדבר הזה לציבור שלנו...! (כולל גם על סדרת מרגל להשכרה!)

קבצים מצורפים

• דופליקטים כריכה.zip
    6.5 MB · צפיות: 36
  • פרולוג.pdf
    KB 77.2 · צפיות: 44
  • פרק-לדוגמא-1.pdf
    2.8 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
אני מוכן להיות הראשון ולנחש שהסצנה בהתגלות שמספרת על ד"ר קאלי שתופס בכדור ונעלם מעיני אברשה קשור לזירו בצורה כזאת או אחרת...
כמו כן: אם ד"ר קאלי יודע את העתיד, כיצד הוא עדיין אינו יודע מה קרה בסוף? האם דֶני (בכוונה הד' מנוקד...) לא חזר כבר לעתיד כדי לגלות לו?
עדיין נשארה לי השאלה
למה חברי המסדר לא ידעו שזירו לא דופליקט?
אשמח לתושבה שתניח את דעתי...
מישהו כבר שאל אותה את השאלה הזאת בתגובות למאמר שפרסמה והיא השיבה שהם חשבו שהבוגדים מקרב הדופליקטים הם אלה שהעלימו את הסקנדר שלו וכל היתר... נקווה שאחרי שנקרא את הספר נקבל תשובה קצת יותר מניחה את הדעת

• הוסף לסימניות
אני מוכן להיות הראשון ולנחש שהסצנה בהתגלות שמספרת על ד"ר קאלי שתופס בכדור ונעלם מעיני אברשה קשור לזירו בצורה כזאת או אחרת...
כמו כן: אם ד"ר קאלי יודע את העתיד, כיצד הוא עדיין אינו יודע מה קרה בסוף? האם דֶני (בכוונה הד' מנוקד...) לא חזר כבר לעתיד כדי לגלות לו?

מישהו כבר שאל אותה את השאלה הזאת בתגובות למאמר שפרסמה והיא השיבה שהם חשבו שהבוגדים מקרב הדופליקטים הם אלה שהעלימו את הסקנדר שלו וכל היתר... נקווה שאחרי שנקרא את הספר נקבל תשובה קצת יותר מניחה את הדעת
תודה...
לי יש השערה שביום מן הימים דוקטור קאלי יתגלה שוב... כי הרי לא כתוב שהוא מת אלא כתוב שהוא נעלם בתוך הענן הסגול?

• הוסף לסימניות
לדעתי ד"ר קאלי לא מת ויופיע באיזה שהוא שלב בסדרה.
אולי יחזור בספר האחרון להושיע שם את כולם ולנצח את זירו:)
הי כתבנו את זה ביחד!!!🤣🤣🤣
אני חשבתי גם שהוא יעשה איזה משהו בסוף שיבטל את הכוח הדופליקטי מן העולם... (מה שכמעט בטוח יקרה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כנראה שבנקודת הזמן בה פגש אותו דני - הוא לא ידע. מתי כן? מסתבר שנגלה בהמשך :)

• הוסף לסימניות
אני חשבתי גם שהוא יעשה איזה משהו בסוף שיבטל את הכוח הדופליקטי מן העולם... (מה שכמעט בטוח יקרה)
לא לפני שיהרוג את זירו ועושי דבריו הרי לזירו יש כוח רב לא רק בתור דופליקט

• הוסף לסימניות
עם כל זה שכבר קראתי את חלק א׳ מעל לשש פעמים...
עדיין נשארה לי השאלה
למה חברי המסדר לא ידעו שזירו לא דופליקט?
אשמח לתושבה שתניח את דעתי...
מי אמר שזירו לא דופליקט?
בסוף ספר א' עמוד 576 כתוב ואני מצטט:
כשהצליח להניח ידו לראשונה על כדור הטונגו, חסר היה את המידע הקריטי מה קורה לכדור כשמישהו מנסה לנגוע בו. שנים לחם על מנת לשים עליו את ידו בפעם השנייה.

אז נכון היא כתבה שהוא לא נולד דופליקט. וביום מן הימים נחשף לכוחו של המסדר. ואז הוא הפך לרבלר וכו'. אבל אם נגע בכדור כבר פעם אחת, והוא לא הפך לדופליקט, למה בפעם השניה כן הפך לאחד כזה? מה השתנה מהפעם הראשונה?
אולי טעות סופר...? אולי לא. אבל אני מאמין שבספר 2 נדע יותר על זירו.
מי הוא? מהיכן הגיע? איך שמע בכלל על מסדר הדופליקטים? אולי זירו זה אברשה, העוזר של ד"ק קאלי? אולי זה בכלל אבא של דני, שמשום מה עברו נותר כלוט בערפל? ואם זירו הוא לא דופליקט, איך הוא מפעיל את הזאבים? כלומר למה שהזאבים יזיקו לדני וכו'?

בקיצור הספר הראשון השאיר אחריו ים של שאלות, הרבה מקרים נותרו פתוחים מבלי סיומת.
מקווה שהספר "דופליקטים. אוצרים: כבלי חירות" יענה על כל השאלות או לכל הפחות יפתור את המרכזיים.

• הוסף לסימניות
משתמע מן הכריכה האחורית שיש עוד המון מונחים חדשים...
כגון: זאב הקרצ׳ר (רופיו)
אסיר העולם שכולי בכבלים ההם...
אוצרי הרשע...

בכדור כבר פעם אחת, והוא לא הפך לדופליקט, למה בפעם השניה כן הפך לאחד כזה? מה השתנה מהפעם הראשונה?
אולי טעות סופר...? אולי לא. אבל אני מאמין שבספר 2 נדע יותר על זירו.
הכוונה נראה לי בחסר היה את המידע לכך שדני התמוסס בגלל שהיה סקנדר לא לפעם אחרת...

• הוסף לסימניות
השאלה שכמובן הסעירה את כולם...
מי הוא מקסימיליאן????
לדעתי הוא בטוח הבוגד מתוך המסדר שמגלה לזירו הכל אחרת איך ידע זירו על המפגש שלו עם קייזר ועם פרופסור אנגלר ובכך שהלכו לעבר?
וגם כתוב בספר עצמו שמקסימיליאן נפגש עם זירו בעמק השדים אחרי שאבא של דני עזב (מייקל)...
ועוד שהוא יותר מדי חביב לדני. וכמו שאמר לו קייזר לא לבטוח בו גם אם הוא חביב לך.
ולכן הוא גם חביב אליו כי הוא רוצה לדעת על כל צעד שהוא עושה.

• הוסף לסימניות
דווקא מתאים לה לעשות סצנה שבה כוח הדופליקטים מתבטל לגמרי, עוד לפני הסוף, ואז איך שהוא דני מצליח להחזיר את הכח. ואולי בספר האחרון לסיים את זה אחת ולתמיד. [מה שאי אפשר להגיד על מרגל להשכרה.. שם היא דווקא השאירה פתח לעתיד].

לגבי ד"ר קאלי נראה לי מוזר שהוא בסוף יהיה הגיבור שיציל את כולם ולא דני. אחרי הכל הוא הגיבור ולא ד"ר קאלי. וגם זה קיטשי שהגיבור מתמודד ובסוף בא הזקן מהעבר ומציל את כולם בהווה. על אף שלא מוזכר שהוא מת!.
אבל היא מומחית בלהפתיע, אז אין לדעת!.
משתמע מן הכריכה האחורית שיש עוד המון מונחים חדשים...
כגון: זאב הקרצ׳ר (רופיו)
אסיר העולם שכולי בכבלים ההם...
אוצרי הרשע...

הכוונה נראה לי בחסר היה את המידע לכך שדני התמוסס בגלל שהיה סקנדר לא לפעם אחרת...
אוקיי. אבל הסצנה עצמה מדברת על זירו, לא על דני.

• הוסף לסימניות
השאלה שכמובן הסעירה את כולם...
מי הוא מקסימיליאן????
לדעתי הוא בטוח הבוגד מתוך המסדר שמגלה לזירו הכל אחרת איך ידע זירו על המפגש שלו עם קייזר ועם פרופסור אנגלר ובכך שהלכו לעבר?
וגם כתוב בספר עצמו שמקסימיליאן נפגש עם זירו בעמק השדים אחרי שאבא של דני עזב (מייקל)...
ועוד שהוא יותר מדי חביב לדני. וכמו שאמר לו קייזר לא לבטוח בו גם אם הוא חביב לך.
ולכן הוא גם חביב אליו כי הוא רוצה לדעת על כל צעד שהוא עושה.
ואולי מקסימיליאן הוא אביו של דני? או דודו? אחרי הכל אנחנו לא באמת מכירים את אביו של דני. הספר הראשון פירט רק את אימו, אביו הוזכר בצד האפל של הסיפור, וגם רק בנגיעות, לא יותר.
אבל השאלה המרכזית לדעתי, היא איך בכלל זירו ידע על כדור הטונגו והמסדר?????
לא היה כתוב שזירו נגע היה כתוב שמה קורה למי שנוגע?
זאת סצנה שקוראת אחרי שזירו נגע בכדור. אחרי שהוא נעלם. זאת הסצנה האחרונה בספר. והמשפט שכתבתי הוא ציטוט מתוך השורות האחרונות. כשהסצנה מתייחסת לזירו ולא לדני. "כשהצליח להניח ידו לראשונה על כדור הטונגו." מדובר בזירו. "חסר היה את המידע וכו" לזירו. "שנים לחם על מנת לשים עליו את ידו בפעם השניה", כל הסצנה מוזכר רק זירו!!
וגם אם נאמר שמדובר בדני, אז מתי מופיע שדני נגע בכדור פעם שניה? מתי הפעם הראשונה?
[את השאלות האלה שאלתי מיד כשסיימתי את הספר את יונה ספיר והיא ענתה לי שהכל יתבאר בהמשך, אז פשוט נחכה!!].

• הוסף לסימניות
ואולי מקסימיליאן הוא אביו של דני? או דודו? אחרי הכל אנחנו לא באמת מכירים את אביו של דני.
לא יכול להיות...
הרי הוא פגש את אביו של דני בעמק השדים כך שזה בטוח לא אותו אדם וגם הוא בטוח לא דודו אם כן הם היו מכירים אחד את השני...

• הוסף לסימניות
בפעם השנייה נגע זירו בעצמו, אחרי שהמאסטר נתן לו את הכדור ובכך הוא ניהיה דופליקט...!
נחכה...
זה לא מסתדר עם הכתוב.
כי הסצנות בספר בתוארות בגוף שלישי מוגבל. ברגע שהסופרת כתבה סצנה לצד זירו כל הסצנה תהיה זירו, זאת אומרת מחשבותיו, התנהגויותיו, לבטיו, הכל רק מצידו של זירו. כי זירו לא יודע מה דני או מקסימיליאן או כל דמות בספר יודעת, או חושבת.
ולכן כשכתוב כשהצליח להניח ידו לראשונה על כדור הטונגו, וכו' עד הסוף. מדובר על זירו!!! כי כל הסצנה מדברת על זירו.
"זירו התעורר", כך מתחילה הסצנה.
גופו נותר באותו מקום בו נכח קודם לכן, סמוך לפתח המכרה.
ראייתו הפכה כפולה, הוא ראה את עצמו וכו'.
ושתי הדמויות הביטו זו בזו בניצחון מתוק, שלושים שנה לחם כדי להגיע אל הרגע הזה.
זירו לא נולד דופילקט.
הוא נולד בן אנוש רגיל, וביום מן הימים וכו'.
מן הרגע בו הפך זירו לרבלר, נשבע וכו'.
כשהצליח להניח ידו לראשונה על כדור הטונגו וכו'.
מה מובן? שזירו נגע פעמיים בכדור....

• הוסף לסימניות
לא יכול להיות...
הרי הוא פגש את אביו של דני בעמק השדים כך שזה בטוח לא אותו אדם וגם הוא בטוח לא דודו אם כן הם היו מכירים אחד את השני...
שום דבר לא בטוח!
יכול להיות שמי שהוא פגש זה דופלקיט!!! [הסקנדר].

• הוסף לסימניות
לגבי ד"ר קאלי נראה לי מוזר שהוא בסוף יהיה הגיבור שיציל את כולם ולא דני. אחרי הכל הוא הגיבור ולא ד"ר קאלי. וגם זה קיטשי שהגיבור מתמודד ובסוף בא הזקן מהעבר ומציל את כולם בהווה. על אף שלא מוזכר שהוא מת!.
יכול להיות שד"ר קאלי יחזור ויהיה כמו "מורה רוחני" לדני.
ולא בפועל יציל את העולם אבל יעזור בדיבורים והכוונה וכ'ו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה