דרוש מידע דו"ח בסיטי קאר

• הוסף לסימניות
קיבלתי דו"ח חנייה ואני רוצה להגיש ערעור באתר של עיירית ירולשים.
מה הדרך שלי לעשות את זה אם אני לא בעל הרכב?
איך אפשר להעביר את הדו"ח על שמי?
מה הנוהל של סיטי קאר במקרה שמקבלים דוחות ברכבים שלהם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש דרך לעקוף אותם?

• הוסף לסימניות
אחרי שהעירייה קיבלה את העירעור,
שלחתי מייל לסיטי קאר שהדו"ח לא היה מוצדק
וצירפתי את המכתב מהעיריה על ביטול הדו"ח,
וסיטי קאר נתנו לי זיכוי ("לפנים משורת הדין") על סכום העמלה, להזמנה הבאה.

• הוסף לסימניות
אחרי שהעירייה קיבלה את העירעור,
שלחתי מייל לסיטי קאר שהדו"ח לא היה מוצדק
וצירפתי את המכתב מהעיריה על ביטול הדו"ח,
וסיטי קאר נתנו לי זיכוי ("לפנים משורת הדין") על סכום העמלה, להזמנה הבאה.
ערערת רק אחרי שסיטי קאר העבירו על שמך?

• הוסף לסימניות
ערערת רק אחרי שסיטי קאר העבירו על שמך?
כן.
אחרי שהם מעבירים על שמי העיריה שולחת את הדו"ח החדש
(עם השם החדש) אלי בדואר.
זה לוקח בערך 4-5 חודשים,
ורק 90 יום אחרי שקיבלתי את הדוח החדש ולא הגבתי,
יכולות להצטבר ריביות.

• הוסף לסימניות
לכתחילה הדו"ח על שם סיטי קאר, כשהם מקבלים את הדו"ח הם מעבירים את זה על שמך, וע"ז לוקחים עמלה.
כן, נכון
קשה לדעת מתי זה עובר לחברה אבל כמה זמן שלוקח עד שהם מקבלים את ההודעה על החוב (אפשר לשער כחודש)

• הוסף לסימניות
לכתחילה הדו"ח על שם סיטי קאר, כשהם מקבלים את הדו"ח הם מעבירים את זה על שמך, וע"ז לוקחים עמלה.

כן, נכון
קשה לדעת מתי זה עובר לחברה אבל כמה זמן שלוקח עד שהם מקבלים את ההודעה על החוב (אפשר לשער כחודש)
קיבלתי את הדוח לפני כמה ימים ואם אני משלם עכשיו אז זה לא יעבור לסיטי קאר?

• הוסף לסימניות
להעביר דוח על שם שלך, תעשה חיפוש בגוגל של "הסבת דוח חנייה" ותמשיך הלאה משם.
מצורף קישור לעריית ירושלים. https://jeronlineforms.jerusalem.muni.il/Parking?rqstType=2
זה חוסך העמלה מסיטיקאר.
זה 70 ש"ח, לא 60.
אחרי זמעבירים הדו"ח, זה לוקח כמה ימים עד שזה עודכן.
אפשר לעשות איתור דו"ח (עם פרטים שלך) לחפש הדו"ח החדש אחרי כמה ימים.
גם ניתן לעשות ערעור על הדוח באתר של ערייה. אם יש הצדקה מסוימת תמיד אפשר לנסות, לפעמים מקבלים ולפעמים לא.

• הוסף לסימניות
אם בכל אופן אתה רוצה לשלם, אם תשלם כבר לכאורה לא יהיה עמלה שהרי כבר שולם וגם לא יהיה דו"ח על שם שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה