דרוש מידע דו"ח לא מוצדק ברכבת הקלה בירושלים

• הוסף לסימניות
משלמת בטלפון.
במקרה שלא הספיקה להעביר בתחנה מיהרה להספיק את הרכבת
ברכבת הוויפי לא עבד ועבדה על להוריד ולסדר
(סדרה מיידית תוך דקה שתיים)
לא הספיקה לשלם ונקנסה ב180 ש"ח.
אין הבנה שיכול לקרות מצב כזה שקורטת תקלות?
כולם נחשבים מתחמקים מתשלום?
יש טעם לערער?
אם כן איך ומה עושים?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כן, יש סיכוי לבטל.
אני הגשתי ערעור על קנס לא מוצדק והערעור התקבל!

גמני חשבתי שאין עניין לטרוח לשלוח ערעור
כי אין סיכוי שזה יעזור
אבל אז שמעתי על בן משפחה שהערעור שלו התקבל, והחלטתי לנסות.
אבל תכתבו בפניה מה קרה בדיוק
אם יש סיבה מוצדקת, זה לא מופקע שקנסות מתבטלים.

(רק מעצבן שגם כשהם מבטלים,
הם מרגישים נורא צדיקים
וכותבים שזה "לפנים משורת הדין",
כאילו הם עושים טובה לאנושות
הלו, אתם רק מתקנים עוול שהנציגים שלכם עשו!)

בכולופן,
כדאי שתנסו
לערער זו לא פרוצדורה מסובכת יותר מידי
ומרגיז לשלם סתם
זה לא הכסף, זה הפרנציפ...

מקווה שהקנס יבוטל במהרה!
אם חלילה לא - לוידת איך משלמים, אני ב"ה ניצלתי מהגזירה... 🥰

• הוסף לסימניות
לפקחי הרכבת הקלה אין הבנה לשום תקלה.
אין עם\למה לדבר...

ברור שכדאי להגיש עירעור.
(לי קרה שעליתי לרכבת,
ניגשתי לתקף הרכבת התחילה בנסיעה, וגיליתי שהרב קו ריק.
נעמדתי ליד הדלת כדי לרדת בתחנה הקרובה להטעין,
וניגשו פקחים. לא היה למי לדבר. למרות שאין אפשרות לרדת אחרי שהרכבת התחילה בנסיעה...)

• הוסף לסימניות
לפקחי הרכבת הקלה אין הבנה לשום תקלה.
אין עם\למה לדבר...

ברור שכדאי להגיש עירעור.
(לי קרה שעליתי לרכבת,
ניגשתי לתקף הרכבת התחילה בנסיעה, וגיליתי שהרב קו ריק.
נעמדתי ליד הדלת כדי לרדת בתחנה הקרובה להטעין,
וניגשו פקחים. לא היה למי לדבר. למרות שאין אפשרות לרדת אחרי שהרכבת התחילה בנסיעה...)
גם אם זה לא נעים,
אבל החוק מחייב שתבדקו קודם אם יש לכם אפשרות תשלום,
במקרה שלך הפקחים עשו את עבודתם נאמנה.

• הוסף לסימניות
אני הסתבכתי לפני שנים כשתחנה ראשונה שניסיתי להטעין לא הטעין והיתה תקלה אצלהם . עוד לא נכנס הערך הצבור ותחנה הבאה היתה רחוקה ולא עזר הערעור שלא היה ניתן להטעין. סירבתי לשלם בשם הצדק וההשפלה (רצו להזמין לי משטרה כי לא מצאתי את הת.ז) סחבתי את זה בעצבים תקופה ארוכה. עד שבעלי החליט שחבל על העצבים ושילם את ה-300+ בקופה מאד לחוצה כלכלית. אבל הוא צדק. אם הולכים עם אמוציות וזה מרתיח מעצבן וכו' עדיף להתפטר ולהתפלל שכסף שהגיע להם לא בדין יתנו עליו את הדין. ניסיתי לשלוח ערעור ללא שום תגובה (ביקשתי לבדוק במצלמות שניגשתי למכונה וניסיתי להטעין והודיע שלא ניתן וכך גם במכונה השניה באותה תחנה)
בקיצור בריאות הנפש לפעמים שווה יותר....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אם זה לא נעים,
אבל החוק מחייב שתבדקו קודם אם יש לכם אפשרות תשלום,
במקרה שלך הפקחים עשו את עבודתם נאמנה.
ידעתי שיש לי מעבר,
כשעליתי היה כמעט 90 דקות,
היה עומס על המכשיר,
וכנראה רגע קודם הסתיים המעבר.

• הוסף לסימניות
אני הסתבכתי לפני שנים כשתחנה ראשונה שניסיתי להטעין לא הטעין והיתה תקלה אצלהם . עוד לא נכנס הערך הצבור ותחנה הבאה היתה רחוקה ולא עזר הערעור שלא היה ניתן להטעין. סירבתי לשלם בשם הצדק וההשפלה (רצו להזמין לי משטרה כי לא מצאתי את הת.ז) סחבתי את זה בעצבים תקופה ארוכה. עד שבעלי החליט שחבל על העצבים ושילם את ה-300+ בקופה מאד לחוצה כלכלית. אבל הוא צדק. אם הולכים עם אמוציות וזה מרתיח מעצבן וכו' עדיף להתפטר ולהתפלל שכסף שהגיע להם לא בדין יתנו עליו את הדין. ניסיתי לשלוח ערעור ללא שום תגובה (ביקשתי לבדוק במצלמות שניגשתי למכונה וניסיתי להטעין והודיע שלא ניתן וכך גם במכונה השניה באותה תחנה)
בקיצור בריאות הנפש לפעמים שווה יותר....
בכל מקרה לא היו מקבלים את הערעור, אסור לעלות לאוטובוס ללא אמצעי תשלום, לא משנה מה הסיבה לכך בגלל שנאבד לך הרב קו או שמכשיר ההטענה רחוק ממך.

• הוסף לסימניות
גם לנו נתנו קנס לא מוצדק בעליל בתקופה האחרונה ושלחנו ערעור והוא נדחה. נתנו תשובה לקונית שניתן לראות בברור שלא קראו את הערעור.
בכל אופן זה הקישור להגשת ערעור או לתשלום הקנס https://www.metropark.co.il/select-department/

• הוסף לסימניות
בכל מקרה לא היו מקבלים את הערעור, אסור לעלות לאוטובוס ללא אמצעי תשלום, לא משנה מה הסיבה לכך בגלל שנאבד לך הרב קו או שמכשיר ההטענה רחוק ממך.
זה היה בתקופה שלפני כ-10 שנים שהאפשרות היחידה להטעין בתחנה. איזה אופציה היתה לי? גם את האוטובוסים הזיזו באותה תקופה מהגשר.

• הוסף לסימניות
אשמח להבין אם את הערעור דחו ... ואני רוצה להגיש על הערעור עוד ערעור זה אומר שהולכים למשפט מה זה אומר ??
במה זה כרוך???
האם באמת יש סיכון של הוצאות משפט??
מישהו התנסה??
וגם האם החוב צובר חיוב מוגדל וכו בזמן המתנה למשפט??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה