דו"ח דו"ח מוגדל על אי תיקוף ברכבת הקלה - היה חופשי חודשי

• הוסף לסימניות
יש לי רב קו עם חוזה חופשי חודשי,
ושכחתי לתקף אותו בנסיעה ברכבת הקלה בירושלים

קיבלתי דו"ח ע"ס 188 ש"ח

הגשתי ערעור לחברת כפיר (דרך המפעיל שלהם לענין גביה וקנסות)
והערעור נדחה

האם אין קנס מופחת למי שיש לו חוזה בתוקף, ורק שכח לתקף?
כך זכור לי.

• הוסף לסימניות
ברכבת הקלה עדיין לא,

אבל ייתכן שאם מבקשים ומראים את נתוני הרב קו שהוא חופשי חודשי וגם שמקפידים לשלם הם יוותרו

• הוסף לסימניות
ברכבת הקלה עדיין לא,
אוטובוס כן, רכבת לא? למה ? ככה!
אבל ייתכן שאם מבקשים ומראים את נתוני הרב קו שהוא חופשי חודשי וגם שמקפידים לשלם הם יוותרו
ביקשתי הכי יפה והכי משכנע ולא עזר.

יש אפשרות ערר ב https://www.gov.il/he/service/appeal_on_decision_not_cancel_penalty

אמממה....
שכפיר במכתב תשובתם כתבו:
1767645648786.png

מישהו התנסה בענין? האם יש סיכוי שערר מתקבל? האם יש סיכוי במידה והערר לא יתקבל, שאקבל דרישה לתשלום נוסף כפי שציינו לעיל?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות ערר ב https://www.gov.il/he/service/appeal_on_decision_not_cancel_penalty

אמממה....
שכפיר במכתב תשובתם כתבו:
צפה בקובץ המצורף 2146830

מישהו התנסה בענין? האם יש סיכוי שערר מתקבל? האם יש סיכוי במידה והערר לא יתקבל, שאקבל דרישה לתשלום נוסף כפי שציינו לעיל?
תפנה לעמותת דרך כבוד
a1253312;)gmail.com
בזמנו כתבו לי שאין מה להפסיד מהגשת הערר, והם לא נוהגים בד"כ לחייב בהוצאות.
אבל תבדוק בכל אופן.

• הוסף לסימניות
לא רוצה לאכזב אבל מנסיון שלי של אותו מקרה בדיוק! ושילמתי את כל הסכום:(
היה עדיף לשלם את כל הסכום שלא יגרור ריביות וכו'
רכבת כלה!,חופשי מוטען ברב קו! ולמיטב זכרוני העברתי את הכרטיס!(שאגב הייתי בחזור מבהי"ח הדסה עין כרם סחוטה וממוטטת וגם זאת נאמר לפקח ונכתב בערעור ולא קיבל שום יחס...:cautious:)
ובכל זאת הוא התעקש על כתיבת דו"ח של 180 ש"ח
בהמלצתו להגיש ערעור(שאגב טען שהוא כותב בהערות שיבטלו רק מכיוון ש"תפס" מישהו בלי תיקוף והוא חייב לדווח ע"כ ושיבטלו את הקנס וכמובן שלא היה דבר כזה...)
בקיצור הוגש ערעור ולצערי הרב הוא נדחה(הבנתי שרוב רוב רוב פעמים אם לא 100% שהערעור נדחה)
וזו הייתה הטענה המרכזית שברשותי חופשי חודשי מוטען(צורף קבלה)
וניתן לראות בתיקופים ובהיסטוריה של הרב קו שאני מקפידה לשלם בו כל פעם
ולאחר שהבנתי שיש ריביות והצמדות ואני יכולה לצאת עם נזק גדול ומכופל שילמתי את ה188 ש"ח הללו:(
אם יש משהו לעשות בנידון אשמח לשמוע לאחר מעשה...
רק חבל לי להוציא ע"כ אנרגיה ולשלם את הקנס בתוספת כמה מאות שקלים...

• הוסף לסימניות
אני הפסדתי בערר על קנס, ולא חייבו אותי הוצאות (אם הפסדת בערר, אתה יכול לערר על הערר רק בעתירה מינהלית, או לנסות במשרד מבקר המדינה)

• הוסף לסימניות
(הבנתי שרוב רוב רוב פעמים אם לא 100% שהערעור נדחה)
לי היה מקרה זהה
והערעור התקבל
להערכתי, כיוון שמיד אחרי שקיבלתי את הדוח - תיקפתי את הרב קו (חופשי)
כיוון שהתעריף המוגדל מורכב מ180 קנס + 8 דמי נסיעה, במידה והנוסע לא תיקף את הרב קו - למעשה הוא לא שילם, ולכן אין סיבה לפטור אותו מה8 שקל, וכיוון שכך "מגלגלין עליו את הכל",
אבל אם הוא כן תיקף - כבר יש לוועדת הערעורים סיבה לחשוב שזה נעשה בתום לב, ובעצם הבסיס שולם

• הוסף לסימניות
לי היה מקרה זהה
והערעור התקבל
להערכתי, כיוון שמיד אחרי שקיבלתי את הדוח - תיקפתי את הרב קו (חופשי)
כיוון שהתעריף המוגדל מורכב מ180 קנס + 8 דמי נסיעה, במידה והנוסע לא תיקף את הרב קו - למעשה הוא לא שילם, ולכן אין סיבה לפטור אותו מה8 שקל, וכיוון שכך "מגלגלין עליו את הכל",
אבל אם הוא כן תיקף - כבר יש לוועדת הערעורים סיבה לחשוב שזה נעשה בתום לב, ובעצם הבסיס שולם
אותו מקרה בדיוק!
מיד לאחר מכן תיקפתי את הרב קו...
והם כתבו טענה כמו:"בזמן שהפקח היה לא שולם"(לא זוכרת את הנוסח במדיוק)
יש אפשרות לערר לאחר מעשה שוב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שאין הבדל בין אוטובוס לרכבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה