התייעצות דו"ח על מעבר באור אדום

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
בדרך לעצרת המליון נסעתי במהירות לירושלים ויצאתי בכתום-אדום, בתכלס צולמתי שנסעתי באדום.
קיבלתי כעת ע"ז דו"ח של 1,500 ש"ח ו-10 נקודות.
הדו"ח מלווה בצילומי העבירה.

רציתי לשאול, האם כדאי ללכת להישפט ?
ואם כן, מה אפשר לטעון על כזו עבירה ?

נ.ב. מדובר באזור לטרון, ככה שלא ניתן לטעון שהמשטרה כוונה את התנועה והורתה לי לנסוע באדום וכו'.

אשמח לכל רעיון.

בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
כמו"כ רציתי לשאול, כשאני מגיע להישפט והערעור לא מתקבל
האם יש מצב שאני יקבל יותר מהסכום שקיבלתי בדו"ח ?

• הוסף לסימניות
לנסות תמיד אפשר ובפרט אם זה דוח ראשון
יש אפשרות לבקש ביטול דוח ולהתחנן להתחשבות
אם זה ראשון אפשר אולי לשנות לאזהרה אבל אני לא יודע אם זה תקף גם על עברות חמורות תשאל את GPT

בכ"א גם אם הולכים להישפט לא חייב להגיע לפני שופט
שם ייתכן שמהלחץ ישכחו חצי מהטענות או שתיפול על יום עמוס עם שופט חסר סבלנות והוא יחמיר על זה שבזבזת לו את הזמן
אלא מבקשים להישפט שלא בפניו ושם אתה כותב את כל הטענות ומקבל תשובה בדואר

בעבירות יותר חמורות שיש שלילה יש שיטה של העורכי דין לגשת למשפט ושם לפני המשפט לסגור עיסקה עם התובע...

• הוסף לסימניות
לנסות תמיד אפשר ובפרט אם זה דוח ראשון
יש אפשרות לבקש ביטול דוח ולהתחנן להתחשבות
אם זה ראשון אפשר אולי לשנות לאזהרה אבל אני לא יודע אם זה תקף גם על עברות חמורות תשאל את GPT

בכ"א גם אם הולכים להישפט לא חייב להגיע לפני שופט
שם ייתכן שמהלחץ ישכחו חצי מהטענות או שתיפול על יום עמוס עם שופט חסר סבלנות והוא יחמיר על זה שבזבזת לו את הזמן
אלא מבקשים להישפט שלא בפניו ושם אתה כותב את כל הטענות ומקבל תשובה בדואר

בעבירות יותר חמורות שיש שלילה יש שיטה של העורכי דין לגשת למשפט ושם לפני המשפט לסגור עיסקה עם התובע...
א. זה לא דוח ראשון, כך שזה לא רלוונטי מה שכתבת.
ב. מה הכוונה להישפט שלא בפניו ?

• הוסף לסימניות
א. זה לא דוח ראשון, כך שזה לא רלוונטי מה שכתבת.
ב. מה הכוונה להישפט שלא בפניו ?
מבקשים להישפט וכשמגיע הזימון אז יש אפשרות לשלוח את כל הטענות ולבקש להישפט שלא בפניו

אני מאמין שהיום הכל מקוון
אבל שלי היה רמזור אדום אחרי 3 חודשים שלחתי דואר רשום שאבד לי הדוח ואחרי חצי שנה שקיבלתי המתנתי שלושה חודשים ושוב שלחתי שהתכבס לי הדוח... ואז המתנתי ליום האחרון ושלחתי בקשה לישפט.. לקח עוד חצי שנה עד שקיבלתי את הזימון ואז יכלתי לטעון שזה חד פעמי ומאז עבור מעל שנתיים ללא שום עבירה וכו' וביקשתי רחמים והורידו לי מאלף ל500 ללא נקודות
אין באמור לעיל כדי להוות ייעוץ משפטי ... אלא רק מה שאני מכיר מהסיפור שלי ועוד סיפורים ששמעתי בחיי

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על זה ?
בהחלט כן.
כאמור הרקע התעבורתי שלכם לא נקי זה גם לרעתכם, דבר ראשון במשפט השופט מבקש מהתביעה להראות לו את הרזומה של הנהג.

רק עו"ד לעניני תעבורה יכול לעזור גם בהפחתת הסכום וגם בנושא הנקודות, אבל יש לזה מחיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה