- הוסף לסימניות
מה עדיף מבין השתיים?
- - מדובר בדו"ח על אי עטיית מסכה במרחב הציבורי.
מה הרצוי לעשות?מה עדיף מבין השתיים?
זה עוזר בפועל?אני היגשתי בקשה להישפט.
איך מגישים הכי בקלות בקשה להישפט?שמעתי שאם מגישים ביטול מסיבה שאיך שהוא הגיונית, הדו"ח מתבטל ממש בקלות.
הרבה מאוד מקרים, במיוחד דו"ח ראשון בקורונה.
מלבד זאת, לפי הידוע לי, גם אם הבקשה לביטול נדחית, זה לא מונע מלהישפט, אולי מוריד קצת בסיכויים להצליח. כדאי לברר.
בהצלחה!
איך מגישים הכי בקלות בקשה להישפט?
עדיין לא קיבלתי תשובהזה עוזר בפועל?
ממש לא, גיל האחריות הפלילית הוא 12.כמו"כ מדובר בבחורה שעוד לא הייתה בת 18 בזמן נתינת הדו"ח- זה עוזר במשהו?
אני לא יודע איך זה בקורונה אבל בדוח תנועה יש אפשרות להישפט שלא בפניומחפש עדיין את אלו שסיפרו לנו שמי שיגיש בקשה להישפט יבטלו לו את הדוח אוט' ,
בינתיים נפגשתי עם עשרות(!) שביקשו להישפט ובסוף לא התייצבו,
כי לא היה להם מה להגיד ואז שילמו את הדוח והריבית יחד ,
אם לא לבשתם מסיכה שלמו את הדוח ויום טוב , כשנסעתם באדום גם הלכתם לערער על הדוח ,
אם יש ראיות שהשוטר טועה אז סבבה ,
אבל הבעיה שהמגזר שלנו הגזים , תתנו לי סיבה פשוטה למה שיבטלו לכם דוח על עבירה שעברתם ,
הגנו בקשה לביטול והיא נדחתהנראה לי שעדיף בקשה לביטול ואם לא הצלחת אפשר אח"כ לבקש להישפט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים