התייעצות דו שיח בני זוג

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה.
הייתי רוצה לשאול על מה בני זוג אוהבים לדבר שיוצאים לפגישה , מה הנושא הכי אהוב עליכם גברים ? נשים?
כמובן שהדבר נעשה בטבעיות, ומיותר לומר שנושאים כמו פוליטיקה ומטלות הבית זה לא... הדבר כמובן משתנה מאדם לאדם ומעת לעת, אבל השאלה סיקרנה אותי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
הייתי רוצה לשאול על מה בני זוג אוהבים לדבר שיוצאים לפגישה , מה הנושא הכי אהוב עליכם גברים ? נשים?
כמובן שהדבר נעשה בטבעיות, ומיותר לומר שנושאים כמו פוליטיקה ומטלות הבית זה לא... הדבר כמובן משתנה מאדם לאדם ומעת לעת, אבל השאלה סיקרנה אותי
דבר ראשון אני חושב שרוב הפעמים לא מדברים על משהו מסוים אלא פשוט מתגלגלים, וגם הזוגות שכן מדברים בעיקר על דברים מסוימים, אני לא חושב שיש נושא אהוב לדבר, אלא שזה תלוי יותר בתחביבים ותחומי ענין, ואז צריך פשוט לעשות סקר מה תחומי הענין של אנשים ולא מהזוגות אוהבים לדבר.
נ.ב. סתם לא הבנתי מה הכוונה בני זוג בפגישה - לפני אירוסין/בין אירוסין לחתונה/יציאה זוגית (זה לא כ"כ נקרא פגישה...).

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
השאלה לא ברורה...
היא מופנת לשיח בני זוג?
או לפגישת שידוכים....?

• הוסף לסימניות
השאלה לא ברורה...
היא מופנת לשיח בני זוג?
או לפגישת שידוכים....?
סליחה על החוסר הבנה. פגישה בין זוג נשואים.
דבר ראשון אני חושב שרוב הפעמים לא מדברים על משהו מסוים אלא פשוט מתגלגלים, וגם הזוגות שכן מדברים בעיקר על דברים מסוימים, אני לא חושב שיש נושא אהוב לדבר, אלא שזה תלוי יותר בתחביבים ותחומי ענין, ואז צריך פשוט לעשות סקר מה תחומי הענין של אנשים ולא מהזוגות אוהבים לדבר.
נ.ב. סתם לא הבנתי מה הכוונה בני זוג בפגישה - לפני אירוסין/בין אירוסין לחתונה/יציאה זוגית (זה לא כ"כ נקרא פגישה...).
יציאה זוגית אפשר לקרוא לזה בהרבה שמות

• הוסף לסימניות
סליחה על החוסר הבנה. פגישה בין זוג נשואים.
זה אמור לבוא בטבעי .....
אם הם בהתחלה (ממש) לא להיבהל לתת את הזמן העקר להשאר ברוגע ולא להיות לחוצים על מה לדבר!
אם זה ממשיך שאין על מה לדבר כבר מראה על בעיית תקשורת
שצריך ללכת ליעוץ!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהשאלה חשובה ומשמעותית
ולמה?
כי לפעמים זוג נכנס להילוך מאד הישרדותי מה שנקרא
והשיחות בסוף יום לא מספיק פורות, ומדלגות בין הבית לילדים לעייפות לפרנסה.
ואז משקיעים מאמצים ויוצאים כדי להיות ביחד בלי כל זה
ו... היי, אז מה שמים פה במקום?

כלומר השאלה לא מתחילה ביציאה, אלא קודם.
למצוא ביומיום את הרגעים שבהם מניחים את הכל בצד ומפטפטים.
על מה מפטפטים? זה כבר תלוי בתחומי הענין של שניהם
ואפשר לדבר על זה גם...

יש בעצם בחיים ביחד כל מיני מרכיבים וכל אחד תופס חלק אחר בחיים
יש את הזוגיות
ויש את ההורות
ויש את זה שיש פה שניים שבעצם מנהלים בית וחיים והם כמו בעלי הספינה.
ויש את החברות, את הפאן, את העניין.
וכן, לדעתי זה ממש חשוב למצוא גם את החלק הזה המשותף.

• הוסף לסימניות
מה השאלה?
ברור ! מדברים על כמה לייקים הרווחנו היום !
את מי זה עוד מעניין חוץ מהסבתא של אשתך?

• הוסף לסימניות
1719161655460.png

• הוסף לסימניות
זה תלוי גם באיזה שלב הם בחייהם.
לידות/מתבגרים/נישואים..
כשהם בתחילת החיים לא בהכרח שיש דיבורים "העומדים ברומו של עולם" אך הם כן חשובים כי זה מקרב ובונה את הזוגיות.
ועם הזמן התוכן והשיח משתנים לפי העונות והזמנים.

אם יש זמן בכלל לצאת, וא"כ לך תמצא בייבי סיטר :rolleyes:

• הוסף לסימניות
"האמנתי כי אדבר" - לדבר דיבורי אמונה והשגחה פרטית, שה' משגיח ועושה רק טוב, להאמין שהכל מאתו ית', אם יש קושי זה ממנו ואם יש טובות זה ממנו.
זה נותן הרבה שמחה ורוגע אם מדברים אמונה בפתיחות!!
מנסיון... זה מביא קשר עמוק וגעשמאק בשיחה גם לבני זוג וגם לחברים טובים...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה