מסכימה איתך שעדיף תנורים נפרדים- אבל לצערי אין לי אופציהקודם כל הייתי ממליצה לקנות שני תנורים בנפרד ולא דו תאי,
דבר נוסף - לי יש תנור של AEG, מעולה, והדלת החיצונית קרה לגמרי, מה שנותן בטיחות מסויימת מול ילדים.
(מסויימת אני אומרת במקרה שרק נוגעים ולא פותחים ח''ו) וגם מבוגרים שעוברים ליד והרגל נוגעת בטעות....
לגבי ציפוי של ארונות ממליצה על מבריק - יותר קל לניקוי והמראה מושלם.
כמה ס''מ הגובה שלו? ומה את עושה ברווח?לי יש של תקע, דו תאי, בילדאין, יושב על בסיס כמו של ארון שבנוי מעל הפנאלים.
אופה מצוין ואני מאוד מרוצה.
הוא נמוך יחסית ונשאר אפילו רוח קטן.
יש לך דגם מסויים?דבר נוסף - לי יש תנור של AEG, מעולה, והדלת החיצונית קרה לגמרי, מה שנותן בטיחות מסויימת מול ילדים.
תוכלי לכתוב לי בבקשה איזה דגם יש לך?גם לי יש דו תאי של סול. התא התחתון (הגדול) על הפנים. לא אופה עוגות. אצלך כן??
ולאחרונה הכפתורים של התא התחתון חמים ואי אפשר לגעת בהם כדי להדליק, כאילו הלך הבידוד או משהו כזה..
כמה זמן יש לכם אותו? לי 3 וחצי שנים
אשמח טלפון או אימייל שלכם אני מתעניינת בתנור סול בילד אין תודהלנו יש תנור של סול בילד אין, דו תאי מתחת לשיש ומעל הסוקל (גובה התנור 70 סמ')
אנחנו מאוד מרוצים..
התנור פירוליטי?קודם כל הייתי ממליצה לקנות שני תנורים בנפרד ולא דו תאי,
דבר נוסף - לי יש תנור של AEG, מעולה, והדלת החיצונית קרה לגמרי, מה שנותן בטיחות מסויימת מול ילדים.
(מסויימת אני אומרת במקרה שרק נוגעים ולא פותחים ח''ו) וגם מבוגרים שעוברים ליד והרגל נוגעת בטעות....
לגבי ציפוי של ארונות ממליצה על מבריק - יותר קל לניקוי והמראה מושלם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים