כללי דחווווףףף....

• הוסף לסימניות
נו,

למה אתם לא עונים לי..
איזה מעצבן..

ברמות....

• הוסף לסימניות
איך אני??
מה אתם אומרים?

טוב, נכון?

כמה לתמחר?

• הוסף לסימניות
יו, מאיפה הפונט הזה? חינמי?

אתה יכול להעלות לי את המילים ויזתא בויקטורי (לא ווקטורי, ויקטורי!)

אני צריכה את זה דחוףףףףףףף לפרסומת שהיתה אמורה לרדת לדפוס פורים שעבר..

• הוסף לסימניות
אם אתה פותח קורס עיצוב גרפי - אני נרשמת ראשונה שלא תגיד שלא אמרתי...זאת אומרת כתבתי כולם רואים

כאלו עבודות תענוג לעינים
נ.ב. היכן קניתי את הפונט של ויזתא? זה נראה פונט מקצועי ששווה לחשוב עליו

• הוסף לסימניות
מה עם "צור קרש"?

• הוסף לסימניות
בקשר לפונט.....
חבל שלא הצטרפת לתחרות הפונטים של פונטביט...... פיספוס!!!!!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
עיצוב חבלז"י, רק הייתי מציעה לעקם עוד קצת את הקו העליון, שייפגש עם ה-א'.

• הוסף לסימניות
מקסים! תוסיף רק איזה עץ שיהיה קשור ותעשה הבלטה ללוגו המיוחד וגם גרדיאנט אם אפשר, אוי איך שכחתי עוד צבע שיהיה בולט וכמובן טקסט כי חבל על המקום זה עולה אותו דבר. הצלוחה!

• הוסף לסימניות
תעלה בrgb - הצבעים קצת זועקים מדי
חוץ מזה- מקסים!

• הוסף לסימניות
אהההםם,
לא. אני לא ירוץ אחרי העדר.
בא נחפש בנרות מה לא טוב כאן, העיקר שלא יגידו שכולם אומרים אותו דבר.
אהה, מצאתי. תוסיף קצת שחור לירוק, שלא יתבעו אותך בהפרת זכויות יוצרים. (יש לך הרבה מתחרים).

וכן, התכוונתי אליך
קוד:
 מוסתר
. ניק מעצבן שכמותך.

• הוסף לסימניות
מהמהם...
אפשר פירוט בבקשה

• הוסף לסימניות
האפקט של הש' מדהים!

• הוסף לסימניות
הצבעים נורא משתלבים ביחד משהו לא רגיל!

• הוסף לסימניות
וואו רואים שלמדת בפרוג, ממש גורם לי לקנאת סופרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה