עזרה דחווףףףף החולצות לפח?..

• הוסף לסימניות
כיבסתי חולצות לבנות ושמתי בצווארון ושמתי ספריי וניש ותליתי בחוץ וכל הצוארון צהוב ?..
למה?
יש פתרון?
דחוףףףף חולצות חדשות.....

• הוסף לסימניות
בדקת טוב שלא התערבב שם במכונה בגד צבעוני ?

• הוסף לסימניות
איזה ספריי וניש?
הרגיל או הלבן?
כי הרגיל הוא לצבעוני ואולי ממנו זה קרה

• הוסף לסימניות
אחרי מסיר כתמים מבוסס חמצן (וניש קליה או סנו אוקסיג'ן) אסור לייבש בשמש! זה כתוב בהוראות של החומר, ועלול להצהיב את הבגד.
אמנם לא תמיד זה קורה,
והרבה פעמים נשים ממליצות על זה כדי להסיר כתמים קשים (כי גם מסיר כתמים וגם שמש, כל אחד בפני עצמו, הם מסירי כתמים מצויינים),
אבל לפעמים זה קורה,
ועדיף להיזהר...

לאחר מעשה, אני לא יודעת אם יש מה לעשות. הלוואי ותמצאי פתרון שיציל את החולצות.

• הוסף לסימניות
וואו איזה לא נעים
אני כבר התייאשתי מהחולצות הלבנות
מה לא שמתי במכונה
אקונומיקה ספוג הפלא אבקת אפיה וניש אוקסיגן
שום דבר לא עזר לי
אולי יש לכן משהו לחדש לי בנושא

• הוסף לסימניות
ישנן המלצות להשרות בחומץ או מיץ לימון מהול במים כשעה.ואחכ לשטוף במים
אפשר לנסות את זה.
אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
לכתם הצהוב או בכללי?

• הוסף לסימניות
לי אמרו לשים סודה לשתיה ואוקסיגן ספריי וחומץ על הכתם בערך חצי שעה שעה ולשים בשמש...
ואחרי זה לכבס.
מקווה שיעזור לך ב"ה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחרי מסיר כתמים מבוסס חמצן (וניש קליה או סנו אוקסיג'ן) אסור לייבש בשמש! זה כתוב בהוראות של החומר, ועלול להצהיב את הבגד.
אמנם לא תמיד זה קורה,
והרבה פעמים נשים ממליצות על זה כדי להסיר כתמים קשים (כי גם מסיר כתמים וגם שמש, כל אחד בפני עצמו, הם מסירי כתמים מצויינים),
אבל לפעמים זה קורה,
ועדיף להיזהר...

לאחר מעשה, אני לא יודעת אם יש מה לעשות. הלוואי ותמצאי פתרון שיציל את החולצות.
זה!!!!

• הוסף לסימניות
כיבסתי חולצות לבנות ושמתי בצווארון ושמתי ספריי וניש ותליתי בחוץ וכל הצוארון צהוב ?..
למה?
יש פתרון?
דחוףףףף חולצות חדשות.....
אם זה חולצה 100% לבנה תנשי עם אקנומיקה לכבס,
או שיש אבקה 'רן' (נראה בקופסא כמו של מיונז לבן עם פקק כחול)
היא הלבינה לי חולצות שאיבדו מהלובן שלהם והיה גם גתמים צהובים ואפוריפ, לקח מעט זמן אבל בוהקות

• הוסף לסימניות
כמו ש @יראת גאולה כתבה - אחרי שימוש במלבינים מסויימים, לא מייבשים בשמש!

דבר שני, החולצות לא לפח, מניסיון.
תכבסי אותן שוב, מכונה ארוכה וטובה ועם מלבין כלשהו בתא האבקה (לא לרסס נקודתית)
ותתלי שוב, והפעם מומלץ בשמש אם יש.
בע"ה אמור לרדת לחלוטין, במיוחד אם החולצות יהיו חשופות לשמש ישירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה