דחווף ---המחשב רותחחח ---

• הוסף לסימניות
האם זה חייב טכנאי או יש מצב שיעזור לי משטח קירור?
מחכה לתגובה

• הוסף לסימניות
האם זה חייב טכנאי או יש מצב שיעזור לי משטח קירור?
מחכה לתגובה
שאלתך אינה מציגה בדיוק שתי צדדים....
בקצרה: אם המחשב מתחמם מכשל טכני, צריך לתקן.
אם הוא סתם מתאמץ מעבר ליכולת שלו - משטח קירור.

• הוסף לסימניות
שאלתך אינה מציגה בדיוק שתי צדדים....
בקצרה: אם המחשב מתחמם מכשל טכני, צריך לתקן.
אם הוא סתם מתאמץ מעבר ליכולת שלו - משטח קירור.

תודה-הבנתי
גם אצלי זה קרה. במחשב הקודם, לקחתי לטכנאי וזה הסתדר.

מה מחיר תיקון כזה פלוס מינוס?

• הוסף לסימניות
בכל מחשב יש בין המעבד למאוורר משחה טרמית שהיא מקררת את המעבד,
לפעמים המשחה מתייבשת ומאבדת את היעילות ואז הפתרון הוא פשוט לקנות בחנות מחשבים משחה טרמית ואז לפתוח את המארז, לפרק את המאוורר ולמרוח מחדש.

• הוסף לסימניות
מדובר על מחשב נייד אני מבין, תרשה/י לי לשאול אותך האם זה של חברת HP?

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
כנראה מאוורר תקול, או לכלוך ואבק שהצטבר במאוורר שגורם לו להיות לא אפקטיבי.
ביקור במעבדה יסדר לך את הבעיה, לעני"ד זה לא אמור לעלות יותר מ300 שקל

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה
וזה באמת HP
יש להם בעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה