דחוףףףףףףףףףף

• הוסף לסימניות
העט ה'ספרית' שלי שבקה חיים באמצע עבודה ועד שתגיע העט שהזמנתי, אני חייבתתתתתתתתתתת עט עכשיו!!!!
מישו יודע על מישו שמוכר באזור המרכז והשרון?????
חייבת להיום!!!!

• הוסף לסימניות
כן. הם יבואנים של wacom
גם את העטים של וואקום הם מביאים כנראה בסירת משוטים מקצה כדור הארץ.
אני מחכה עכשיו לעטים ויכולתי להקים את וואקום 2 עד שהם יגיעו. הם אפילו לא אומרים מתי העטים יגיעו, רק את זה שהם בדרך. מה שאומר, שאין להם אפילו קליטה סלולרית, לסירת המשוטים.
ככה.

• הוסף לסימניות
פשוט חרפה האריג'נט האלו.
אי אפשר פשוט להזמין עט באמזון עם משלוח תוך שבוע?!
זה המוצר?
upload_2018-10-7_13-44-34.png

upload_2018-10-7_13-45-35.png

• הוסף לסימניות
אז מה? אתם בעצם מציעים להצטייד בסטוק מראש כי אם היחיד שישנו מתקלקל אז הלכו שבוע שבועיים?

• הוסף לסימניות
wacom נחשבים אמינים?

• הוסף לסימניות
גם את העטים של וואקום הם מביאים כנראה בסירת משוטים מקצה כדור הארץ.
אני מחכה עכשיו לעטים ויכולתי להקים את וואקום 2 עד שהם יגיעו. הם אפילו לא אומרים מתי העטים יגיעו, רק את זה שהם בדרך. מה שאומר, שאין להם אפילו קליטה סלולרית, לסירת המשוטים.
ככה.
אריג'נט כבר לפני שנים שברו את כל השיאים של חוסר מודעות לשירות. אבל לאחרונה נראה שנהיה להם הרבה יותר מודעות ל-"מה זה שירות" - כי נראה שהם מנסים להימנע מזה במודע.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, "אמזון"- ??

• הוסף לסימניות
שמעתי שלבצלאל יש יבוא ישיר של וואקום,
אם יש לכם קשר אישי למישהו שם - נסו.

• הוסף לסימניות
יש להם שירות שלא מהעולם הזה. הולכים לקראת הלקוח בצורה הזויה כמעט.
אמת, אבל כיום יש עוד חנויות שמוכרות באמזון, מלבד אמזון עצמו.
ניתן לבדוק זאת על כל מוצר- מי מוכר אותו.

• הוסף לסימניות
אני מציירת על מסך של UG וזה פשוט הזוי כי חרשתי על הארץ ואף אחד לא מוכר עטים שלהם בנפרד...:(
אז נאלצתי להזמין מחו"ל במשלוח אקספקס שמקווה שבאמת יבוא באקספרס...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואני מזכיר שוב לכולם,

לקנות 2 עטים עם כל לוח!

נכון שזו הוצאה מעצבנת של 400 שקל, אבל תאמינו לי, כשאתם בוהים בעט שמשתכשך לו בכוס הקפה שלכם, ויודעים שהלקוח פשוט לא יקבל את זה שהבן שלכם יצירתי,
אתם תודו לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה