שאלה דחוףףףףףף- התייעצות בנושא דיוקן אקריליק...

• הוסף לסימניות
מה עושים?
יש לי דיוקן שאני עובדת עליו קרוב לחצי שנה באקריליק על משטח עץ (דיקט) (לצערי לא יכולה להעלות תמונה כרגע מסיבות שונות...)
ומכיוון שזה הדיוקן באקריליק הראשון שאני עושה נוצרו הרבהההההה שכבות והציור נהפך להיות מאוד עבה ועם גבשושיות מוזרות...
בכדי לתקן את הגבשושיות ניסיתי לקלף אותם עם סכין קטן ועשיתי טעות נוראית כי עכשיו נוצר לי חור ענק בציור וגם אם אני אכסה אותו בצבע יהיו הפרשי גובה...
הקטע שחשוב לי מאוד הציור הספציפי הזה ולא יעזור לי להתחיל חדש- האם יש למישהו ניסיון עם כזה בעיה?
מה אפשר לעשות עם החור?
איך אפשר להחליק את הגבשושיות?
אשמח לעזרה דחוףףףףף....

• הוסף לסימניות
אולי תקחי "משחת עיצוב"שקונים בחנויות יצירה ,זה חומר שמתקשה אחרי ייבוש ,תמלאי את החור בחומר ומעל זה תצבעי מחדש את החור שנוצר

• הוסף לסימניות
אימל'ה! הפחד שלי ביצירות ידניות...
לצערי אין לי איזו עיצה חכמה, אבל רק להזדהות ולשלוח לך חיזוק ועידוד
ובתפילה שתמצאי פיתרון טוב וישוב הכל על מקומו בשלום 🙏.
תעדכני שהסתדרת

• הוסף לסימניות
נתקלתי פעם בבעיה דומה,
זה מתסכל מאד!
מחוסר אונים, נתתי ליצירה 'תקופת מנוחה'
כשחזרתי לזה בכוחות מחודשים, פשוט קילפתי שטח נכבד, באמת בגלל אחידות השכבות
ואז עבדתי עליו מחדש, אבל צריך להתאזר בהרבה כוח/סבלנות/שלווה והשלמה
אז איך שתחליטי בסוף לתקן, שיהיה עם המון הצלחה וסיפוק

• הוסף לסימניות
אני ציירתי פעם על משטח דיקט ואותו הדבקנו ללקוח על קשת כזו מגבס שהייתה להם בסלון
מה שעשיתי דבר ראשון היה למרוח על הדיקט משחת עיצוב וככה היה הרבה יותר קל לעבוד עליו
נראה לי שזה הפיתרון הכי טוב בשבילך
בהצלחה!!
1763837189320.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה