דרוש מידע דחוףףף מאודד מידע על מטפלת רגשית- שירה צימרמן

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות על מטפלת רגשית בשם שירה צימרמן
כל מידע ואפילו קטן מאוד ייקדם אותי, זה דחוף ברמות!!

• הוסף לסימניות
ושוב מקפיצה, מי שיש לי מידע ואפילו קטן לגבי מטפלת רגשית שירה צימרמן , ממש תעזור לי
זה הצלה!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא מניסיון, אבל שמעתי עליה מחברה המלצות ממש חיוביות.

• הוסף לסימניות
יש לך לתת לי כתובת מייל של חברה שהייתה אצלה כדי שאוכל לברר בצורה קצת יותר יסודית ולא רק משמועות
יעזור לי, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה
את שואלת האם אני מביתר?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי שהיא גרה בביתר
היא מטפלת בתל אביב ויש לה גם ימים שבאה לבני ברק
מכירה?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להתכתב איתך באישי? הייתי רוצה לשמוע ממך קצת יותר עליה וגם באיזשהו עניין יותר אישי
המייל שלי- HNY5637 שטרודל גימייל..
יש איזשהו קובץ אקסל שיתופי של מטפלים מומלצים בארץ- של @ארבע היקרה,
שירה צימרמן מופיעה שם עם ההמלצה הזו:
טובה לטיפול בנערה שנפגעה, עובדת גם דרך ארגון בנפשנו, שוה לבדוק איתה את האופציה הזו

• הוסף לסימניות
ככל הידוע לי שירה צימרמן מעבירה קבוצות DBT מוצלחות.
אין לי מושג לגבי טיפול פרטני, וגם את הנ"ל שמעתי מקולגה.

• הוסף לסימניות
שירה צימרמן קבלה המלצות מרובות הן מקולגות הן ממטופלות

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה מוסרי ככה להתכתב על מישהי בפורום פתוח
בעיקר שאפשר לכתוב גם דברים לא מחמיאים
תתכתבו באישי

• הוסף לסימניות
לכן ביקשתי ממנה להתכתב באישי, שימי לב לנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה