דרוש מידע דחוףףף מי יכול לעזור האם כדאי לעקור שיני בינה בכללית סמייל במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעקור שני שינה בינה-לא כלואות,
מישהו יכול לעזור האם מומלץ בכללית סמייל (34 ש"ח) או רק בפרטי (720 ש"ח)
אני ממש סובלת אודה לעזרה!
אני ממודיעין עילית

• הוסף לסימניות
רק פרטי ורק נועם ברוק

• הוסף לסימניות
אף פעם לא כדאי לעקור שיניים!
עדיף ללכת להומופאת או מטפל צמחיים שיכול לפתור את הבעי׳ה בלי ניתוחים והדברים המסוכנים והלא בריאים האלה:)
תפסיק להגיד שטויות מסוכנות

• הוסף לסימניות
רק רופא שיניים או מישהו מקצועי יכול לקבוע
אבל בעיקרון אם זה מציק וכואב צריך לעקור כי בד"כ אין בהם צורך
אני עקרתי את שתיהם

• הוסף לסימניות
אף פעם לא כדאי לעקור שיניים!
עדיף ללכת להומופאת או מטפל צמחיים שיכול לפתור את הבעי׳ה בלי ניתוחים והדברים המסוכנים והלא בריאים האלה
לפי כמה אשכולות הבן אדם שיכור.

אני יודעת שאחותי במודיעין עילית בכללית והיא עקרה פרטי, לא יודעת אם זה אומר שכללית לא טובים בזה....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני עקרתי בעבר שן קבועה אצל רופאה כירוגית בכללית סמייל בק"ס והייתי ממש מרוצה
אני לא יודעת מה שמה אבל היא היתה מקצועית ברמות!!

• הוסף לסימניות
אפשרי אבל קחו בחשבון שלא תמיד יש לו את הכלים הכי חדישים בקופות חולים לעומת המרפאה שלו ששם תוך שתי דקות אתה בחוץ
מאיפה הבאת את זה???
עקירה אצל דר נועם ברוק בכללית זה בדיוק כמו לעקור אצלו בפרטי רק ששם זה מסובסד ובפרטי לא זה ההבדל!

• הוסף לסימניות
מאיפה הבאת את זה???
עקירה אצל דר נועם ברוק בכללית זה בדיוק כמו לעקור אצלו בפרטי רק ששם זה מסובסד ובפרטי לא זה ההבדל!
בפרטי הוא עושה את זה בלייזר במאוחדת אני יודע שאין לו אפשרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה