פסח דחוףף- איפה יש עכשיו כמות של שוקולד מריר כשל"פ ללא קטניות בירושלים?

• פותח הנושא R.R.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולן!
אני רוצה לעשות את המתכונים מהחוברת של העני בקר,
שנראים מדהימים!
אני גרה בירושלים (זוץ שנה ראשונה עושים פסח)
ולא מצאתי שוקולד מריר בכמות גדולה כשל"פ (הגושים שמוכרים באושר עד זה נראה לי רק לאוכלי קטניות או לא כשר לפסח בכלל)
יודעת איפה אפשר לקנות? אפילו במכירה בבית?
תודה!

• הוסף לסימניות
היה בשערי רווחה, אריזות של 4 של כרמית

• הוסף לסימניות
יש בכל חנות שוקולד מריר כשר לפסח

• הוסף לסימניות
יש באושר עד בבית הדפוס. זה אכן מאוד מבלבל כי זה לצד זה שוכנים הקטניות והעדה
כל מה שנמכר במארז הוא קטניות...(נכון לאתמול)
הבד"ץ נמכר בבודדים ויש על זה כיתוב ורוד מקדימה בחלק העליון
שימו לב לההסתכל על כל אחד. מכיוון שמונחים זה לצד זה גם ההוא של הקטניות וגם ההוא של העדה, וגם של בית יוסף נמכר גם בבודדים. ואנשים מערבבים שם כל הזמן.
זה בשביל של השוקלדים בהתחלה או בסוף תלוי מאיזה כיוון נכנסים
יש גם שמרלינג כמובן..

• הוסף לסימניות
אכן מי שקנה שוקולד מריר שיבדוק טוב טוב מה יש לו מכיר הרבה שהתבלבלו כי זה מאוד דומה, בעוד שהבד"ץ עשו שונה, של בית יוסף נראה אותו דבר כמו כל השנה. ואני חושב שיש עליו גם את הסמל של הבד"ץ. שהוא לכל השנה. אממה כתוב עליו כשר לפסח ולמטה יותר הפירוט והרבה לא שמים לב שהכשרות של הבד"ץ לא כוללת פסח
מכיר גם חלוקה של כוללים אשכנזים שנפלו עם זה

• הוסף לסימניות
בחנות כאן זול בירושלים ראיתי אתמול בדץ העדה החרדית

• הוסף לסימניות
של כרמית ראיתי המון
של עלית באמת מבלבל מה כשר לפסח ומה לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה