- הוסף לסימניות
אולי הוא היה אליהו הנביא? לך תדע...אני עשיתי את זה פעם בברזיל - כשהיה לי המתנה ארוכה - הגוי הראשון שביקשתי הסכים מיד ללא היסוס, ואחרי שנכנסתי (לוקח כמה שניות עד שסורקים את הכרטיס עליה) רציתי להודות לו, והוא כבר נעלם.
אולי הוא היה אליהו הנביא? לך תדע...אני עשיתי את זה פעם בברזיל - כשהיה לי המתנה ארוכה - הגוי הראשון שביקשתי הסכים מיד ללא היסוס, ואחרי שנכנסתי (לוקח כמה שניות עד שסורקים את הכרטיס עליה) רציתי להודות לו, והוא כבר נעלם.
מה הוא עשה לבסוף?ביטלו לבעלי את טיסת ההמשך ממינכן לתל אביב ו נתנו לו טיסה לעוד 9 שעות (+שעתיים וחצי שכבר עברו).
הטרמינל של טיסת ההמשך עדין סגורה ובטרמינל הקודם אינו מוצא מקום נורמלי לשבת ברוגע ולנוח מהטיסה ממונטריאול.
מישהו מכיר את המקום? איך אפשר ללכת לבית חבד המקומי?
אפשר לתפוס מונית ברחוב או צריך להזמין?
כל מונית כדאי לקחת או שיש כאלו שאינם אמינים?
מה הכתובת של בית חבד?
כמה זמן נסיעה?
כמה יכול לעות נסיעה כזאת?
ניתן לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי?
בסוף היה עיכוב של שעתיים בטיסהמה הוא עשה לבסוף?
שאלתי מה הוא עשה במינכן, לא מתי הוא נוחת.בסוף היה עיכוב של שעתיים בטיסה
הוא בדרך
ינחת ב2 ורבע בלילה .
אההשאלתי מה הוא עשה במינכן, לא מתי הוא נוחת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים