בקשה דחוףף דרוש ילד מתוק לצילומי חלאקה למחר

• הוסף לסימניות
יש לנו מחר שיעור צילום
והילד שקבעתי איתם הודיעו לי שהם לא יכולים בסוף ..
אני לומדת בירושלים וכנראה שנצא למקום בירושלים או באזור... (המורה עדיין לא יודעת..)
אז מי שנראה לה...
מוזמנת לפנות אלי למייל photo97689אין לכתוב כתובת מייל
(כמובן שצילומים בחינם.. ותהיה לי עדיפות לאישור פרסום.. )

• הוסף לסימניות
פספסת בשבועיים את הבלונדי החתיך שלנו...

• הוסף לסימניות
עכשיו הודיעו לנו שנצא לעמק הארזים...
מוזמנים לדבר איתי במייל...
לא רק ילדי חלאקה..

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
בגדול כן..
אני מקבלת מיילים..
בנתיים עניתי לכולם (ולא מכולם קיבלתי תשובה..)
אם אני יהיה מסודרת אני יכתוב...

• הוסף לסימניות
היי
ראיתי שזה לא ברור..
אני צריכה את הילד לבד..
זה בכל אופן שיעור...
לא דווקא חלאקה
(ילדים קטנים אפשר לצרף אח או אחות שגם אותם נצלם.. וככה לא יהיה איתי לבד ולא יפחד..)
מי שלא עניתי זה כאלה שלא נראלי הבינו אותי פשוט בנוגע לזה..
ואם כן הבינו ויש להם אח או אחות..
תכתבו לי שוב..
קצת דחוף לי

• הוסף לסימניות
לכל המתעניינים והשואלים..
השיעור היה כבר..
אין לי עוד צורך

בגדול כל שיעור יש לי מי לקחת רק בשיעור עכשיו הם לא יכלו ולכן חיפשתי כאן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה