כללי דחוףף ייצוא מאינדיזין

• הוסף לסימניות
משהו יכול לתת לי פתרון דחוף מה עושים שאינדיזיין לא מייצא
זה מגזין שחייב לרדת לדפוס היום, 130 עמ' (פרסומות)
ניסיתי מכל הכיוונים ולא הולך
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין אף אחד שיודע????:mad:

• הוסף לסימניות
תנו יותר נתונים

• הוסף לסימניות
קודם כל מנסים ייצוא והדפסה.
מנסים גם הדפסה לפוסטסקריפט.
מייצאים חלק חלק ורואים איפה הוא נתקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;586088:
קודם כל מנסים ייצוא והדפסה.
מנסים גם הדפסה לפוסטסקריפט.
מייצאים חלק חלק ורואים איפה הוא נתקע.
בסופו ייצאתי חלק חלק והכל היה בסדר
:cool:
אני עדיין מחכה לשמווע פיתרון

• הוסף לסימניות
אם היה בסדר, על מה בדיוק הרצון לשמוע פתרון? למה הוא נתקע?

כמה אפשרויות:
שקיפות/אפקטים שנעשו באינדיזיין: גורם מספר אחת לקריסות.
לינקים כבדים יוצרים מחסור בזכרון: גורם מספר שתיים לקריסות.
יש צורך בעוד?

• הוסף לסימניות
אני יודע שרבים לא יאהבו לשמוע את דעתי בנושא, אבל עצם העובדה שייצוא בחלקים הצליח וייצוא של כל העבודה ב״מכה״ אחת לא הצליח, מצביע על בעיה בהקצאת זיכרון עבודה ועיבוד.
בעיה זו מוכרת ומזוהה עם הפיסי ומערכות ההפעלה XP ו-7 (אני נמנע מלהזכיר את ויסטה הידועה לשימצה), בעיקר במערכות ה-64 ביט.
הסימפטומים לתופעה מתחילים בהודעות שגיאה שצצות אחרי סגירת מספר עמודים מסויים של העבודה, וככל שממשיכים לנסות, הולך ויורד מספר העמודים שניתן לסגור מבלי שתתקבל עבורו הודעת השגיאה. 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;586307:
אני יודע שרבים לא יאהבו לשמוע את דעתי בנושא
נראה לי שזאת הטעות היחידה כאן :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדי רביד;586307:
אני יודע שרבים לא יאהבו לשמוע את דעתי בנושא, אבל עצם העובדה שייצוא בחלקים הצליח וייצוא של כל העבודה ב״מכה״ אחת לא הצליח, מצביע על בעיה בהקצאת זיכרון עבודה ועיבוד.
בעיה זו מוכרת ומזוהה עם הפיסי ומערכות ההפעלה XP ו-7 (אני נמנע מלהזכיר את ויסטה הידועה לשימצה), בעיקר במערכות ה-64 ביט.
הסימפטומים לתופעה מתחילים בהודעות שגיאה שצצות אחרי סגירת מספר עמודים מסויים של העבודה, וככל שממשיכים לנסות, הולך ויורד מספר העמודים שניתן לסגור מבלי שתתקבל עבורו הודעת השגיאה.
תכל'ס, יש פתרון או שאכלתי אותה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה