דרוש מידע דחוףף!! עזרה בהשלמת מסמכים לתמ"ת

• הוסף לסימניות
קיבלתי דרגה 12 וזה לא הגיונייי
זה המכתב שצרפו לי
בבקשה אשמח לעזרה!

"
על מנת שנוכל להמשיך לטפל בבקשה עליך להשלים את המסמכים הבאים:
על נוי לשלוח תלוש המכיל נתונים מצטברים בשנת 2024 עם שלושה חודשים ומעלה. במידה
ועובד ביותר ממקום עבודה אחד יש לשלוח תלוש של חודש זהה מכל מקום עבודה."

• הוסף לסימניות
קיבלתי גם כזה..
חשבתי שיש להם את הנתונים מביטו"ל

• הוסף לסימניות
אבל מה זה אומר?? מה לשלוח להם??
מה זה נתונים מצטברים???

• הוסף לסימניות
אבל מה זה אומר?? מה לשלוח להם??
מה זה נתונים מצטברים???
גם אני קיבלתי כך צריך לשלוח את כל התלושים של חודש מרץ ,יש בו נתונים מצטברים מתחילת השנה ,אפשר לראות בתלוש למטה או בצד.
אני שלחתי והסתדר לי הדרגה תוך יומיים.

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי כך צריך לשלוח את כל התלושים של חודש מרץ ,יש בו נתונים מצטברים מתחילת השנה ,אפשר לראות בתלוש למטה או בצד.
אני שלחתי והסתדר לי הדרגה תוך יומיים.
למה דווקא של חודש מרץ ולא חודשים אחרונים של 2024? 8 או 7?
גם שם אני רואה בצד נתונים מצטברים

• הוסף לסימניות
למה דווקא של חודש מרץ ולא חודשים אחרונים של 2024? 8 או 7?
גם שם אני רואה בצד נתונים מצטברים
אפשר גם של חודש 7 ,הם ביקשו 3 חודשים ומעלה דהיינו מינימום חודש מרץ ולא פברואר..

• הוסף לסימניות
אפשר גם של חודש 7 ,הם ביקשו 3 חודשים ומעלה דהיינו מינימום חודש מרץ ולא פברואר..
ממש תודה
שלחתי להם
ממש מקווה שיסתדר
ושזה יהיה לך לזכות
ישר כח

• הוסף לסימניות
קיבלנו הודעה כזאת מהתמ"ת:
על מנת שנוכל להמשיך לטפל בבקשה עליך להשלים את המסמכים הבאים: על האם לשלוח תלוש אחרון לפני הלידה עם נתונים מצטברים של מינימום 3 חודשים.

מה עושים שחופשת לידה התחילה באמצע חודש 3.24 איזה תלושים לשלוח להם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה