דרוש מידע דחוף!!!!אזרח ישראלי ואמריקאי

• הוסף לסימניות
האם אזרח ישראלי בעל אזרחות אמרקאית שמתגורר בארץ ורוצה לעבוד עבור חברה בארהב צריך לשלם מיסים גם בארץ וגם בארהב?

• הוסף לסימניות
האם אזרח ישראלי בעל אזרחות אמרקאית שמתגורר בארץ ורוצה לעבוד עבור חברה בארהב צריך לשלם מיסים גם בארץ וגם בארהב?
לכאורה כן, אבל לא מס כפול כי יש אמנת מס בין החברות כך שיש קיזוז המס ששולם בישראל בדוח האמריקאי

• הוסף לסימניות
כל אזרח אמריקאי חייב לדווח לרשויות המס האמריקאיות על ההכנסות (גם אם הוא עובד רק בארץ!)
אז אין הבדל במחויבות...
אבל גם אם חייבים לדווח, לא בטוח שחייבים בתשלום מס- תלוי בגובה ההכנסות ובילדים וכדו'
היתרון בעבודה עבור חברה אמריקאית שצוברים נקודות לקבלת קצבת זקנה אמריקאית (צריך 40 נקודות, כל רבעון = נקודה)

• הוסף לסימניות
כלומר ישלם מס על ההכנסה מארהב וידווח בארץ בלי לשלם שוב?

• הוסף לסימניות
כלומר ישלם מס על ההכנסה מארהב וידווח בארץ בלי לשלם שוב?

• הוסף לסימניות
אזרח ארצות הברית גם אם הוא עובד בארץ הוא צריך לשלם מיסים לארצות הברית

• הוסף לסימניות
אזרח ארצות הברית גם אם הוא עובד בארץ הוא צריך לשלם מיסים לארצות הברית
השאלה שלי היא אם הוא עובד בארהב וישלם שם מס האם יצטרך לשלם גם בארץ בגלל שגר בארץ (אזרח ישראלי ואמרקי)

• הוסף לסימניות
אני לא מתמצאת במיסוי ישראלי, אבל נאסף לי ידע, תוך כדי דיווח לארה"ב.
לפי הידוע לי, יש חובת דיווח למס הכנסה בארץ, עבור העובדים לארה"ב.
יתכן מאד ויש הבדל בין מי שעובד כשכיר בארה"ב, לבין מי שעובד שם כעצמאי.
צריך לדווח בארץ לפני הדיווח לארה"ב.
תשלום מיסים - יש כפל מס לביטוח לאומי. אין כפל מס למס הכנסה. לכן המס מתקזז, וכמו ש'בני30' כתב, משלמים ההפרש למדינה השניה.
מגיש דוחות מקצועי, יתאמץ למצוא הדרכים החוקיות על מנת למזער את המיסים.
חשוב לדעת, היו אנשים שלא ידעו על כך שצריך לדווח בארץ, ולא דיווחו בארץ על הכנסותיהם כשכירים בארה"ב, וחיו בטוב ובנעימים...

• הוסף לסימניות
אני לא מתמצאת במיסוי ישראלי, אבל נאסף לי ידע, תוך כדי דיווח לארה"ב.
לפי הידוע לי, יש חובת דיווח למס הכנסה בארץ, עבור העובדים לארה"ב.
יתכן מאד ויש הבדל בין מי שעובד כשכיר בארה"ב, לבין מי שעובד שם כעצמאי.
צריך לדווח בארץ לפני הדיווח לארה"ב.
תשלום מיסים - יש כפל מס לביטוח לאומי. אין כפל מס למס הכנסה. לכן המס מתקזז, וכמו ש'בני30' כתב, משלמים ההפרש למדינה השניה.
מגיש דוחות מקצועי, יתאמץ למצוא הדרכים החוקיות על מנת למזער את המיסים.
חשוב לדעת, היו אנשים שלא ידעו על כך שצריך לדווח בארץ, ולא דיווחו בארץ על הכנסותיהם כשכירים בארה"ב, וחיו בטוב ובנעימים...
@רבקה זקס
רואה שהרבה מתייגים אותך בתוך אשכולות על אזרחות וכו.
אנחנו בתוך העניין הזה כעת.
מה את במקצועך?

• הוסף לסימניות
אני מגישה דוחות מס לאזרחי ארה"ב. לא עוסקת באזרחות.
בתוקף תפקידי, מנסה גם לעזור לאנשים שעדין לא קיבלו את (כל) מענקי הקורונה.
באופן כללי שמחה לשתף ולעזור בכל מידע שיש לי, ללא תשלום או התחייבות.

• הוסף לסימניות
אני מגישה דוחות מס לאזרחי ארה"ב. לא עוסקת באזרחות.
בתוקף תפקידי, מנסה גם לעזור לאנשים שעדין לא קיבלו את (כל) מענקי הקורונה.
באופן כללי שמחה לשתף ולעזור בכל מידע שיש לי, ללא תשלום או התחייבות.
את עוזרת גם בדווח FATCA?

• הוסף לסימניות
צריך לדווח על הכנסות שהם משכורות וכ' או בכלל על כל דולר שנכנס לחשבון?
יש כללים לזה. כל מקרה לגופו.
באופן כללי, רק הכנסות רשמיות (כגון תלוש משכורת/שומת מס) וכן הכנסות ממניות והשכרת דירה. אלו הדברים העיקריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה