עזרה דחוף - איך משחררים פי.די.אף. מסיסמתו

• הוסף לסימניות
יש לי תלוש משכורת שאני צריך להעלותו לאתר של הביטוח לאומי, והוא עם קוד של מספר זהות.
אין אפשרות להעלות אותו כך.
מה עושים?
אשמח לקבל עזרה, העניין דחוף.
תודה רבה ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
נסי לעשות שמור בשם ואז לשמור כתמונה
(לא בכל PDF יש אפשרות של שמור בשם אם אין לך אשמח לעזור בפרטי)

• הוסף לסימניות
אני מעלה את הקובץ פה -
שמה את הסיסמא ולאחר ההורדה זה נפתח ללא צורך בסיסמא

• הוסף לסימניות
לחילופין.ניתן בפשטות (לאחר פתיחת הקובץ עם סיסמא) להעלות מיידית לדרייב.
ואז הוא אוטומט קובץ pdf רגיל .מהדרייב ניתן לשלוח עותק לכל מקום /להוריד.כרגיל..
כך אני נוהג לעשות שנים רבות עם כל הקבצים המוגנים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תשלחו לי אותו באישי אני אסיר את ההגנה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה 'להדפיס'?
לוחצים על הדפסה (או ctrl + p) ואז נפתח חלון לפני ההדפסה ושם אפשר לבחור מדפסת ואחת מהאפשרויות זה להדפיס ל pdf, עושים הדפסה ואז יפתח חלון נוסף שם תוכלו לבחור איפה לשמור את הקובץ ולתת לו שם וזהו...

קבצים מצורפים

• Inkedצילום מסך 2023-02-19 003153_LI.jpg
    Inkedצילום מסך 2023-02-19 003153_LI.jpg
    KB 712.9 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה