כללי דחוף - איך ניתן להקליד שברים תקניים בקלות?

• הוסף לסימניות
אני מעצבת משחקים שיש בהם הרבה שברים. מי יודע איך מקלידים שבר?
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
באיזה תוכנה את משתמשת?
באינדיזיין אפשר להגדיר "סאב-טקסט"
אולי זה יעזור:
¼ ½ ¾

• הוסף לסימניות
רעיוניסטית? יש לי רעיון בשבילך.
כמה היית משקיעה בשביל פונט שאפשר להקליד בו שברים תיקניים בקלות?
300 ש"ח? 400? 500?
ואם היו אומרים לך שבפונט הזה יש גם ניקוד וטעמי המקרא שיושבים מדוייק (למרות שאין קשר בין זה לבין השברים, כיון שזה אותיות וזה מספרים)? ואם היו מוסיפים ואומרים לך שבפונט הזה יש גם אפשרות ליצירת ברקודים? וגם החלפה של שוא נע, קמץ קטן ודגש חזק שמתבצעת בצורה אוטומטית לפי כללי הדקדוק?
וגם אפשרות המרה אוטומטית מכתיב מלא לכתיב חסר? הסתרה של הטעמים ו/או הניקוד בקלות? קיצורי דרך לסימנים שימושיים?

יש פונט כזה, שקוראים לו "ארץ הצבי" ובשבוע שעבר הוא ניתן חינם למצטרפים לפרוג-זהב בהתחייבות לשנה, כלומר ב 360 ש"ח בלבד. אני הזדהבתי וקיבלתי את הפונט המדהים הזה...

הבאנר של המבצע עדיין מופיע, אולי תצליחי לשכנע את פרוג לצרף אותך למבצע כי הם עוד לא הורידו את הבאנר...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ואם היו אומרים לך שהיא רק רוצה להקליד כמה שברים?
;)

• הוסף לסימניות
תודה על כל ההצעות.
אני צריכה להקליד שבר כמו שכותבים בבתי ספר, לא עם קו אלכסוני.
יש כזו אופצייה?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בפונט "ארץ הצבי" אכן יש אפשרות כזו לפי מה שאני זוכרת מסרטון ההדרכה.

דרך אגב, למה עוד לא קיבלתי את הפונט? שלחתי את הפקס כבר מזמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;264768:
ואם היו אומרים לך שהיא רק רוצה להקליד כמה שברים?
;)

א. היא אמרה "שיש בהם הרבה שברים"
ב. אני אתן לך דוגמא, אני אישית לא מעמד חומשים ולא תהילים וכו'. בכל זאת פעם התבקשתי להוסיף לאחד הספרים שיר השירים עם טעמים בסופו. עשיתי לעצמי מספיק פדיחות כששמתי פונט חינמי, ושווה לי להשקיע 360 ש"ח שזה סכום מזערי ביותר בשביל כזה דבר...

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה רעיון חינמי, זה פרוייקט חד פעמי.
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;264774:
דרך אגב, למה עוד לא קיבלתי את הפונט? שלחתי את הפקס כבר מזמן.

מצטרפת...

• הוסף לסימניות
שלחו הודעה פרטית לאליהו פריד והוא ישלח לכם.

• הוסף לסימניות
צרי תיבת טקסט של 2 שורות של טקסט
למספר העליון תני קו תחתי והגדירי את העובי והמרחק הרצוי
ומתחתיו שורה נוספת של מספר.

כמובן שאני ממליצה מאוד על הפונט, יש בו את שני האפשרויות של השברים, קו אלכסוני או קו אופקי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה