כללי דחוף, אני ממש בצרות!!!!, צריך עוד הבוקר לרדת לדפוס...

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
קיבלתי קובץ בוורד עם קיצורי דרך במקלדת לדו' # @ וכו' אני צריכה לעמד את זה באינדיזיין ואמרו לי שאני צריכה להמר את זה קודם בוורד איך עושים את זה?
<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
לא הבנתי. העברת את זה לאינדיזיין וזה לא עבר לך טוב?

• הוסף לסימניות
איך אני מעבירה את זה לאינדיזיין שהקודים מומרים?
אמרו לי שצריך להמיר את זה בוורד קודם, איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אלו קודים שמכינים לעימוד בתג.
אולי את יכולה להמיר כל קוד והמילים ששיכות לו לפונט אחר, שכאשר תעבירי לאינדיזיין תוכלי לתת סגנון נפרד לכל קוד.

• הוסף לסימניות
אם זה כמו שגינגית כתבה, כל קוד מסמל סגנון שאמור לחול על הטקסט.
למשל: האם יש קוד מיוחד למה שאמור להיות כותרות / טקסט מודגש / מוגדל וכיוצ"ב, - אם תפרטי קצת יותר, נוכל יותר לעזור.

כעקרון אפשר בוורד לחפש בבת אחת את כל הטקסט שבין הקודים המסויימים, ולהחיל עליו סגנון מסויים. ואז את מייבאת לאינדיזיין כבר עם הסגנונות.
אבל שוב - תפרטי יותר במה מדובר - ויוכלו לעזור יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה