- הוסף לסימניות
כל מי שיש מה להגיד בבקשה שיגיב!!!
אני רוצה לקנות עכשיו מצלמת וידאו מקצועית אבל התקציב שלי מצומצם.( בין 3000 ל6000)
מה שחשוב לי בזה שיהיה קל לשלוט על עומק שדה גדול, פוקוסים וצבעים יפים של פרימיים. וכמובן שהמצלמה תהיה יציבה. ( אגב, מה זה אומר יציבה? אם אני מסריטה על חצובה זה תמיד יהיה יציב?)
הבנתי שבתקציב שיש לי רק מצלמת dslr תוכל להיות לי טובה,
אז אם אני הולכת על הכיוון הזה:
על איזה דגם אתם ממליצים?
והאם שווה להזמין מחו"ל את המצלמה כי כך זה יותר זול?
יש לציין שגמרתי כבר לימודים ולא למדתי הסרטה על dslr, אלא רק בגדול, זויות, תאורה, תסריטים וכ'ו. אבל מה שכן למדתי בצורה מאד מקצועית צילום של dslr ושם שלטתי מצוין במצלמה, השאלה אם בהסרטה זה שונה לגמרי או שבגלל הידע בצילום אני כן אצליח להסריט עם dslr?
( המצלמה דרושה לי בעיקר להסרטות עלילה ארוכות, מסך ירוק, וראיונות)
אני רוצה לקנות עכשיו מצלמת וידאו מקצועית אבל התקציב שלי מצומצם.( בין 3000 ל6000)
מה שחשוב לי בזה שיהיה קל לשלוט על עומק שדה גדול, פוקוסים וצבעים יפים של פרימיים. וכמובן שהמצלמה תהיה יציבה. ( אגב, מה זה אומר יציבה? אם אני מסריטה על חצובה זה תמיד יהיה יציב?)
הבנתי שבתקציב שיש לי רק מצלמת dslr תוכל להיות לי טובה,
אז אם אני הולכת על הכיוון הזה:
על איזה דגם אתם ממליצים?
והאם שווה להזמין מחו"ל את המצלמה כי כך זה יותר זול?
יש לציין שגמרתי כבר לימודים ולא למדתי הסרטה על dslr, אלא רק בגדול, זויות, תאורה, תסריטים וכ'ו. אבל מה שכן למדתי בצורה מאד מקצועית צילום של dslr ושם שלטתי מצוין במצלמה, השאלה אם בהסרטה זה שונה לגמרי או שבגלל הידע בצילום אני כן אצליח להסריט עם dslr?
( המצלמה דרושה לי בעיקר להסרטות עלילה ארוכות, מסך ירוק, וראיונות)
הנושאים החמים