כללי דחוף ביותר! פונט פולני!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אודה צאד למי שיש ברשותו פונט פולני שישלח אלי לאישי
דחוף ביותר עבור שלט בפולנית שחייב לרדת להדפסה.

• הוסף לסימניות
חשבתי שאתה מעצב ברכה לשוויגער

(לא, אין לי פונט פולני)

• הוסף לסימניות
אתה מתכווין פונט עצבני או קמצן? מה בדיוק צריך להיות פולני בו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;365109:
אתה מתכווין פונט עצבני או קמצן? מה בדיוק צריך להיות פולני בו?
נראה לי שהוא התכוון שהפונט יהיה בפולנית.
יש הרבה אתרים עם פונטים חינמיים בכל מיני שפות, תוכל לברור משם משהו נורמלי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מתכוון לדבר מאד מאד ברור -

פונט בפולנית עם כל האקסנטים שמתאימים להם.
אם יש למישהו איזה כתובת של פונטים חינמיים בפולנית אודה לו מאד, כי אני עשיתי חיפוש ועדיין לא הגעתי.

• הוסף לסימניות
כל הפונטים שמגיעים עם חלונות:
טיימס ניו רומן, אריאל, טהומה וכו'.

• הוסף לסימניות
כל הפונטים שמגיעים עם חלונות:
טיימס ניו רומן, אריאל, טהומה וכו'.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות הוספת שפה (לוח הבקרה/ לוח מקשים), ואחרי זה יתווסף לך פולנית למחשב.
כשתבחר שפה פולנית משפות הכתיבה (אלט+שיפט), הוא יבחר את הפונט המתאים אוטומטית.

• הוסף לסימניות
הוא בטח יושב לבד בחושך

חפש שם... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה