דחוף ביותר! פריצה למחשב!

• הוסף לסימניות
יש לנו במחשב כתובת IP קבוע לצורך חיבור מרחוק.
יש משהו שעלה על הסיסמא והצליח להתחבר למחשב. נתקתי אותו ושיניתי את הסיסמא, ובכ"ז אני מקבלת עכשיו הודעה שהאלמוני הזה רוצה להתחבר מרחוק. כמובן שאני לא מאפשרת לו, אבל איך אני מצליחה להתפטר ממנו? יש אפשרות לדעת מיהו לפי החשבון שלו שמופיע לי במחשב?
אם אסיר את החשבון שלו מהמחב ואשנה שוב את הסיסמא הוא יצליח להתחבר אלי?
מי שיכול לעזור לי כמה שיותר מהר אודה לו מאד!

• הוסף לסימניות
1. - כפי שעשית - החלפת סיסמא
2. אם אתם לא חייבים עכשיו אינטרנט - נתקו אותו.
3. בררי מול בעל העסק/ האחראי , יתכן מאד שהם הפנו טכנאי מחשבים או תמיכה לטפל במחשב... (זה מה שהיה לי כמה פעמים)
4. כפי הנ"ל - החליפו כתובת IP. אל תשכחו לידע את כל מי שצריך בכתובת ובסיסמא החדשה

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה.
כמובן שדברתי עם הבוס והוא לא שלח אף אחד, וגם הטכנאי מחשבים לא יודע במי מדובר.
יש טעם לקרוא לטכנאי שיבדוק לפי החשבונות שניסו להתחבר מיהם האנשים או שהוא לא יצליח וחבל על הכסף, ופשוט להסיר את החשבונות הפורצים, ולהחליף כתובת ip

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעלית;1418670:
קודם כל תודה.
כמובן שדברתי עם הבוס והוא לא שלח אף אחד, וגם הטכנאי מחשבים לא יודע במי מדובר.
יש טעם לקרוא לטכנאי שיבדוק לפי החשבונות שניסו להתחבר מיהם האנשים או שהוא לא יצליח וחבל על הכסף, ופשוט להסיר את החשבונות הפורצים, ולהחליף כתובת ip

זה אלחוטי ?
כנראה שמישהו מהרחוב ניסה להיכנס לזה.

• הוסף לסימניות
האינטרנט אלחוטי, אבל עד כמה שזכור לי הטכנאי עשה סיסמא גם לאלחוטי.
הפורץ ניסה להשתלט על המחשב שלי, לא לגלוש במקביל אלא לנתק אותי מהמחשב והוא יעשה בו ככל העולה על רוחו..
אני מנסה באמת לתפוס את הספק וקודם כל להחליף כתובת ip

• הוסף לסימניות
איך הוא מתחבר? ב-RDP? לזה מחשב משרדי או בייתי, אם זה משרדי למה אין לך FIREWALL נורמאלי עם רשימת גישה?

• הוסף לסימניות
תוכלו בנתיים לשנות את הפורט נכנס בראוטר, וכן את ה IP הפנימי (למקרה שמישהו מנסה מתוך הרשת הפנימית)

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות ל IP שלו חסימה בראוטר, ושלום על ישראל.

• הוסף לסימניות
איך הוא מתחבר? ב-RDP? לזה מחשב משרדי או בייתי, אם זה משרדי למה אין לך FIREWALL נורמאלי עם רשימת גישה?
המחשב הוא משרדי ואין לי מושג איך הוא מתחבר. הטכנאי סידר לנו את השיתוף וכל הרשת כך שאין לי מושג מה הוא עשה ומה לא.
תוכלו בנתיים לשנות את הפורט נכנס בראוטר, וכן את ה IP הפנימי (למקרה שמישהו מנסה מתוך הרשת הפנימית)
אפשר לעשות ל IP שלו חסימה בראוטר, ושלום על ישראל.
אני יכולה לעשות את זה לבד או שצריכה את הטכנאי מחשבים?
ד"א דברתי עם 012 שהם הספקים שלנו והנציג אמר לי שהמנהל יחזור אלי בשביל זה תוך 48 שעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעלית;1419809:
המחשב הוא משרדי ואין לי מושג איך הוא מתחבר. הטכנאי סידר לנו את השיתוף וכל הרשת כך שאין לי מושג מה הוא עשה ומה לא.

אני יכולה לעשות את זה לבד או שצריכה את הטכנאי מחשבים?
ד"א דברתי עם 012 שהם הספקים שלנו והנציג אמר לי שהמנהל יחזור אלי בשביל זה תוך 48 שעות.

אם את לא מבינה בזה, עדיף שתבקשי מהטכנאי.
אפשר לעשות את זה גם בשליטה מרחוק (אם את לא מפחדת..) לא צריך שיבוא בשביל זה.

• הוסף לסימניות
תודה.
הזמנתי טכנאי והוא יכול לבוא רק ביום ראשון, אבל אין לי ברירה אלא להמתין לו.

• הוסף לסימניות
אבקש עזרתכם

בבואי להתחבר לחשבון הפייסבוק שלי, ראיתי שבשדה "דוא"ל או טלפון" רשומה כתובת מייל של מישהו שאיני מכיר. פברקתי סיסמה כדי שפייסבוק תציג לי את תמונתו ושם משפחתו (ותכתוב שהסיסמה שגויה), ומדובר באדם שאיני מכיר, ולא היתה לא שום גישה למחשב שלי.

מישהו פרץ לי למחשב? מה המידע הזה אומר?

בתודה רבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעלית;n2264160:
יש טעם לקרוא לטכנאי
לא רק שיש טעם
לדעתי היה חשוב לבדוק גם מה עשה
לא אחת אנשים מתחברים מרחוק ושותלים וירוסים וכו', כמו ransomware לדוגמה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה