דחוף ביותר!! שחזור אנשי קשר בסי 2

• הוסף לסימניות
דחוף דחוך!!
עשיתי לפלאפון שלי - נוקיה סי 2 - גיבוי דרך תפריט סינכרון וגיבוי, [אגב, הוא כשר לחלוטין - אפי ללא אפשרות חיבור USB למחשב, רק דרך בלוט' - אלא שע"י שינוי של הXML פתחתי את האפשרות הזאת], גיביתי את ההגדרות, את ההערות, את קובצי הגלריה ואת היישומים ומשחקים.
את קובץ הגיבוי שנוצר הכנסתי לפלאפון שני [ג"כ סי 2] (בכונה להחזיר לו את יישום הלוח עברי שנמחק לו), ובקיצער, השחזור הלזה החליף את כל אנשי הקשר שבפלאפון השני לאלו שהיו בפלאפון שלי, 'והוא מחק לי את כל אנשי הקשר שבפלאפון השני!!!' [וזאת על אף שבקובץ הגיבוי הלזה "לא" גיביתי את אנשי הקשר].
הבו עצה הלום!!!

• הוסף לסימניות
דחוף דחוך!!
עשיתי לפלאפון שלי - נוקיה סי 2 - גיבוי דרך תפריט סינכרון וגיבוי, [אגב, הוא כשר לחלוטין - אפי ללא אפשרות חיבור USB למחשב, רק דרך בלוט' - אלא שע"י שינוי של הXML פתחתי את האפשרות הזאת], גיביתי את ההגדרות, את ההערות, את קובצי הגלריה ואת היישומים ומשחקים.
את קובץ הגיבוי שנוצר הכנסתי לפלאפון שני [ג"כ סי 2 -כשר!!!] (בכונה להחזיר לו את יישום הלוח עברי שנמחק לו), ובקיצער, השחזור הלזה החליף את כל אנשי הקשר שבפלאפון השני לאלו שהיו בפלאפון שלי, 'והוא מחק לי את כל אנשי הקשר שבפלאפון השני!!!' [וזאת על אף שבקובץ הגיבוי הלזה "לא" גיביתי את אנשי הקשר].
הבו עצה הלום!!!

• הוסף לסימניות
אין אפשרות כזאת כי 'החלפת' את איש קשר מספר 1 שלך במספר 1 שלו אז אין דרך לשחזר, דרך אגב איך שינת את התפריט?

• הוסף לסימניות
אתה יכול לשלוח לי אותם?

• הוסף לסימניות
תוכל לשחזר בחנוית רבות, הם משתמשים עם atf לשחזר גם במקרים כאלו.
תוכל לשחזר בחנוית רבות, הם משתמשים עם atf לשחזר גם במקרים כאלו.
אתה בטוח? והרי הוא בעצם מחליף את האנשי קשר ולא מוחק אותם, שאז אולי מגיע לאיזה סל המיחזור או משהו כזה?
אם הוא מחליף ברצון זה כמו שהוא עורך פרטים לאיש קשר ואז וודאי שהפלאפון לא ישמור כל שינוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה