דרוש מידע דחוף - ביטוח חיים למשכנתא

• הוסף לסימניות
בסוף מי שלא עושה ביטוח, עושה את הביטוח בקופת העיר.אני מעדיף לשלם כמה מאות שקלים בחודש לחברת ביטוח ולא להזדקק לבריות.נראלי הגיוני סה"כ
ואני מעדיף לא להיזדקק לאף אחד!
אגב יש הטוענים שלעשות ביטוח זה חוסר באמונה.

• הוסף לסימניות
דווקא אני שמעתי באוזניים שלי מרב לא קטן - אחד שמקובל לפי דעתי על כולם
שאלו אותו שאלה
"הרב האם לעשות ביטוח חיים זה מותרות?"
והרב ענה - "זה ההשתדלות שלנו"
אנשים מטבעם (וגם אני) מנסים לחסוך כמה שיותר בהוצאות
ומוצאים דרך איך להרגיע או לשכנע את עצמינו למה לא לשלם כסף
במקרה הזה גם אני חושבת שזה בגדר השתדלות
והלוואי שאף אחד לא יצטרך לממש את הביטוח

• הוסף לסימניות
יש תשובה של ר' משה פיינשטיין בעניין והוא כותב מפורשות שאי שום בעיה של אמונה בלעשות ביטוח. אג"מ חלק ד' סימן קיא'.
כולם מעדיפים לא להיזדקק לאף אחד,אבל זה לא תלוי בנו.
לדעתי רוב מי שטוען שהוא לא עושה ביטוח כי זה "בעיה של ביטוחען" נובע נטו מחוסר רצון לשלם,סיבה שאני יכול להבין,רק איכשהו לפנות לקופת העיר כשצריך לטוס לטיפול מיוחד בחו"ל זה אין לו בעיה?
חוץ מזה,מה ההבדל בין ביטוח מקיף או צד ג' לרכב שזה כמעט כולם עושים ולא אומרים שזה חיסרון באמונה אבל ביטוח חיים ובריאות שהרבה יותר חשובים יש כאלו שלא עושים?
על זה נאמר "אדם דואג על איבוד דמיו ואינו דואג על איבוד ימיו"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה