דרוש מידע דחוף!! בית החלמה לתינוק בוגר

• הוסף לסימניות
אני יודעת בעבר שבבכורים היה אפשר עד חודשיים
וראיתי שם מישהי שהגיעה עם תינוקת גדולה יותר והיא הייתה איתה בחדר
אפשר לדבר איתם, הם מאד גמישים
עכשיו הם נותנים עד 6 שבועות

• הוסף לסימניות
התינוק שלנו כבר בן כמעט חודשיים
ולא הלכתי לבית החלמה
ואני פשוט קורסת!!!
הבעיה שבבתי החלמה מקבלים תינוקות עד חודש או מקסימום 6 שבועות (בביכורים)
הם מציעים לי לבוא עם ביות מלא - כלומר להיות עם הבייבי כל הזמן
ואין לי כוח
אני חייבת לנוח!!!!!!!!!!!!!!
השאלה האם יש למישהי פתרון יצירתי, או שמישהי יודעת על מקומות שכן אפשר ללכת
תודה רבה
מקפיצה,
היה לך איזה פתרון בסוף?
אני עכשיו כמעט שישה שבועות אחרי לידה והתינוק היה מאושפז שלושה שבועות בפגייה, ברית היה רק השבוע...
מישהי יודעת אם יש איזשהו בית החלמה שבא יותר לקראת אמהות לפגים או שכולם רק לפי הספר?

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
היה לך איזה פתרון בסוף?
אני עכשיו כמעט שישה שבועות אחרי לידה והתינוק היה מאושפז שלושה שבועות בפגייה, ברית היה רק השבוע...
מישהי יודעת אם יש איזשהו בית החלמה שבא יותר לקראת אמהות לפגים או שכולם רק לפי הספר?
תינוק שהיה בפגיה יקבלו בביכורים גם אם עברו 6 שבועות מהלידה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
היה לך איזה פתרון בסוף?
פגשתי מישהי שהייתה בטלזסטון עם תאומים בני חודשיים, והסכימו לה כי הם היו פגים. (קרה לפני שנה וחצי בערך)

• הוסף לסימניות
המעצבן הוא שקופח מחשבת לפי הלידה ולא לפי השחרור

• הוסף לסימניות
שווה לך ללכת עם התינוק אפילו לעוד יום נוסף
אפילו שנראה לך עכשיו שזה לא השלוה שאת צריכה
כשאת פנויה ורגועה גם הוא יהיה
זה יתרום גם למנוחה שלך וגם לקשר ביניכם!

• הוסף לסימניות
בטלז סטון מקבלים חודש מהשחרור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המעצבן הוא שקופח מחשבת לפי הלידה ולא לפי השחרור
כנראה שלקופות חולים פחות חשוב לבוא לקראת כשהכסף כבר אצלם בכיס ממילא.... בכל מקרה אף אישה לא מצליחה לנצל את כל הסל אז אם קורה שגם הבראה היא לא מצליחה לנצל - למה לא?... 🫤

• הוסף לסימניות
בכל אופן, עדכני מהיום - ביכורים מאשרים 6 שבועות מהשחרור באמת (אבל אני חושבת שלא ממש בכל המקרים כי שאלו למה היה מאושפז ובאיזה שבוע נולד וכו' יכול להיות שבמקרים מסוימים לא מסכימים אפילו שהיה אשפוז ארוך)

• הוסף לסימניות
יש שירות של בית החלמה עד לבית היא פרסמה פה בפרוג
הי, רואה שקצת מאוחר בשבילך אבל אולי יועיל למישהי אחרת:
"בית החלמה - בייבי הום" - בית החלמה לכל דבר וענין רק- בלי לצאת מהבית וכן קצת גמישים לגיל התינוק + אופציה ועזרה בניהול הבית (כביסות וארגון..) http://676932768bc6b.site123.me
זמינה לכל שאלה גם בוואטסאפ : 0587-612520 דבורה . או במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• פרסומת בית החלמה.png
    פרסומת בית החלמה.png
    KB 184.3 · צפיות: 51

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה