כללי דחוף דחוף! לכל משתמשי פרוג, תהיו זהירים!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אתמול קבלנו הודעה מאחד ממשתמשינו על הודעה חמורה שהוא קיבל במייל שלו (לא של פרוג) בה מנסים ליצור איתו קשר על סמך חברותו בפרוג.
לאחר שהגיעה ההודעה ממספר משתמשים נכנסנו ל"כוננות פריצה", ומנהלי האבטחה והטכנולוגיה המסורים שלנו לא מזהים לעת עתה פריצה למערכת, וכן אין סכנה להשתלת סוסים טרויאניים וכדו'.
על אף הכל מוגשת בשעה זו תלונה למשטרת ישראל ליחידה לחקירת פשעי מחשב, בתיאום עם מנהלי האבטחה שלנו על מנת לברר האם ומי עומד מאחורי שליחת ההודעות הנ"ל והאם אכן נלקחו כתובות מייל של משתמשינו דרך האתר, או על ידי רוגלות וכדו'.
בכל אופן, נשמח לעמוד על היקף התופעה, לשם כך נבקש מכל מי שקיבל מייל שכזה, לשלוח אלי הודעה בזה הלשון:
"גם אני קיבלתי מייל שתוכנו לא הולם את האתר, בו היה מוזכר "פרוג" ככתובת להיכרות בינינו"
תודה לכם נעדכנכם בהמשך.

• הוסף לסימניות
אקשן..

• הוסף לסימניות
לי כתוב במייל של גוגל שהמייל של פרוג רוצה לנהל איתי צ'אט (לא יודעת מה זה ) ומבקש ממני אישור,
יכול להיות שזה קשור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י go;474476:
לי כתוב במייל של גוגל שהמייל של פרוג רוצה לנהל איתי צ'אט (לא יודעת מה זה ) ומבקש ממני אישור,
יכול להיות שזה קשור?

לא,
אבל הזהירו כמה וכמה פעמים שפרסום ברייש גלי את פרטי המייל פרוג שאינו קשור לאתר, אלא יוזמה פרטית עלול לגרום לשימוש לרעה בו.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שמישהו פשוט לקח כתובות מהמייל של פרוג בג'מייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י go;474476:
יכול להיות שזה קשור?

נכתב ע"י mig;474478:
לא,
אבל הזהירו כמה וכמה פעמים שפרסום ברייש גלי את פרטי המייל פרוג שאינו קשור לאתר, אלא יוזמה פרטית עלול לגרום לשימוש לרעה בו.

גם לי הגיע היום ההודעה הזאת
מה זה כן אומר שסתם איזה משעומם החליט לשלוח הודעות צ'ט לכל המילים שרשום שם?

קבצים מצורפים

• ScreenShot001.jpg
    KB 5.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
מה הבעיה, כל אחד שיש לו את השם והסיסמה יכול לעשות את זה.
לראות את הכתובות וגם לנסות לנהל צ'אט בשם המייל.

• הוסף לסימניות
וגם כתוב מה ה-IP של האחרונים שנכנסו
קשה?

• הוסף לסימניות
עוד משהו שמעצבן כשמכניסים הודעת דרושים בפרוג כל חברות הקורות חיים לוקחים את זה ומקבלים הצפות של הצעות מכאלו שאינם מתאימים בכלל. הכנסתי בפרוג רציתי שזה יגיע רק לפרוגיסטים! :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;474606:
עוד משהו שמעצבן כשמכניסים הודעת דרושים בפרוג כל חברות הקורות חיים לוקחים את זה ומקבלים הצפות של הצעות מכאלו שאינם מתאימים בכלל. הכנסתי בפרוג רציתי שזה יגיע רק לפרוגיסטים! :(

העצה הפשוטה ביותר: במקום מייל או טלפון, תכתבי שפרטים באישי.....

:)

• הוסף לסימניות
טוב, חברים:
1. הבדיקה שלנו הסתיימה והרי התוצאות: לא הייתה פריצה לאתר. לא הושתלו רוגלות וכדו'.
בסך הכל נאספו כתובות מייל שבעליהן פרסמו אותן כאן או בג'ימייל. הכתובות נאספו באופן ידני כנראה וזו הסיבה לכך שרק מעט משתמשים קבלו את ההודעה ב"ה.
2. הפיקוח התורני שלנו עודכן בזמן אמת על כל ההתרחשות, ועל סיומה המוצלח.
3. לגבי הג'ימייל של "פרוג": הננו להבהיר בזה כי תיבת הדואר הנ"ל לא קשורה אלינו כלל. היא הוקמה כיוזמה פרטית על ידי חברים מכאן על מנת לשתף חומר וכדו'. אין לנו כל אחריות כלפי התוכן שלה, הודעות היוצאות ממנה ואליה, וכן על הפרת זכויות יוצרים אם נעשית בה.
4. להבא, יש להימנע מפרסום כתובת המייל שלכם באתר (תוכלו לשלוח בהודעה אישית אם צריך, ההודעות הפרטיות מוסתרות מכלל המשתמשים, המנהלים יכולים לצפות בהן).
5. אם חלילה תתקלו במקרה דומה בעתיד, נא עדכנו אותנו באופן מיידי.
תודה ושבת שלום.

• הוסף לסימניות
ורק אני לא קיבלתי כלום?... :(

:D:D:D

• הוסף לסימניות
דבר שחשבתי לכתוב עליו באמת וזה לא למסור את הכתובת מייל בצורה הזאת
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אלא בצורה של
nechama at gmail DOT com
או
nechama בגימייל קום
או כל דבר אחר שלא יצור רצף של הכתובת תוך סיבוב קטן בנט תראו גם דברים כמו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וליד יהיה כתוב להוריד את הXים

לא חסר דואר זבל שמגיע בצורה הזאת אל המייל שלכם יש מלא זחלני חיפוש בנט שזה בדיוק התפקיד שלהם לחפש כתובות מייל ואחרי זה לשלוח אליהם ספאם

• הוסף לסימניות
המייל שלי מפורסם בכל חתימה שלי כלינק, וחוץ מ"דגל התורה" ששולחים אלי כל מיני השמצות (שלחו, עשיתי מסנן לדואר זבל) על כל מיני אנשים, אני לא מקבל שום דואר זבל לדואר נכנס, אלא אוטומטית לדואר זבל.
כנראה שהמסננים של Gmail יודעים לעבוד טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה