עזרה דחוף דחוף- נגר להתקנת מטבח

• הוסף לסימניות
משפצים ולא רוצים לחרוג מהתקציב
מצאנו מטבח ביד 2 ודווקא מרוצים
רק שאנחנו לא מוצאים אף נגר שמוכן לעשות התקנה למטבח שהוא לא שלו.
מכירים מישהו אמין שיודע מה שהוא עושה וגם לא יפריז במחיר??- כי לא לקחנו מטבח יד שניה מעודף שלמונים...
זה יהיה חסד עצום אם תשתפו אותנו במידע!!

• הוסף לסימניות
קיבלתי כאן בפורום המלצה על נגר
לקחנו אותו לכמה תיקונים במטבח והיה ממש מעולה
אלי פראנק
0507703423
ממליצה מאוד

• הוסף לסימניות
יש נגר חרדי מצוין שהרכיב אצלנו ארונות לאחר מעבר דירה,
הגעתי אליו דרך המלצה כאן בפורום.
שולחת פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
קיבלתי כאן בפורום המלצה על נגר
לקחנו אותו לכמה תיקונים במטבח והיה ממש מעולה
אלי פראנק
0507703423
ממליצה מאוד

שולחת פרטים באישי.

אני ג"כ ממליצה עליו מאוד,
בנ"א אמין, מדויק.
האם אתם עדיין ממליצים על הנגר הזה? יש מישהו אחר?
אני צריכה נגר טוב להעברת מטבח מדירה לדירה, ולעוד כמה וכמה עבודות נגרות בדירה החדשה. ידוע לי שנגר טוב עולה כסף, אבל מה שאני הכי מחפשת זה אחד חרוץ, מקצועי, בעל נסיון, והכי הכי: איכפת לו לחסוך ללקוח כסף, בעיקר בהעברת מטבח מורכב, ולשם כך הוא מוכן לעשות קצת מעבר.
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אני צריכה נגר טוב להעברת מטבח מדירה לדירה, ולעוד כמה וכמה עבודות נגרות בדירה החדשה. ידוע לי שנגר טוב עולה כסף, אבל מה שאני הכי מחפשת זה אחד חרוץ, מקצועי, בעל נסיון, והכי הכי: איכפת לו לחסוך ללקוח כסף, בעיקר בהעברת מטבח מורכב, ולשם כך הוא מוכן לעשות קצת מעבר.
תודה רבה מראש
אני לא יודעת אם הוא עושה את השירות הזה,
לי הוא עשה מטבח חדש,
והיינו ממש מרוצים ממנו.

• הוסף לסימניות
שולחת פרטים באישי.
תוכלי לשלוח את הפרטים על הנגר? יש לך מושג אם הוא עדיין עובד? איך המחירים שלו?

• הוסף לסימניות
תוכלי לשלוח את הפרטים על הנגר? יש לך מושג אם הוא עדיין עובד? איך המחירים שלו?
בשמחה, שולחת.
אין לי מושג אם עדיין עובד...
המחיר למיטב זכרוני היה סביר וסטנדרטי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מראש
יש לך להמלצה למישהו שעושה פירוק הובלה והתקנה של מטבח יד 2 ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה