התייעצות דחוף דחוף צריכה רעיון!! צומי לאחות קטנה ומתוקה.

• הוסף לסימניות
יש לי אחות מתבגרת שקצת נעלמת בין הנשואים הלידות החתונות ועוד.
יש לה יום הולדת מחר ואני ועוד אחות נשואה רוצות לחגוג לה ולשמח אותה ובעיקר לתת לה הרגשה ומיוחדת של מחשבה עליה.
אנחנו דלות בזמן ובתקציב.
צריכה רעיון מעבר לסתם ללכת איתה לאכול גלידה. הלוואי שיהיה לכם משהו מבריק. אין לי בקושי זמן להתארגנויות וזה..

• הוסף לסימניות
איפה אתן בארץ?
מה גיל האחות? יש לי רעיון חמוד

• הוסף לסימניות
יש לה יום הולדת מחר ואני ועוד אחות נשואה רוצות לחגוג לה ולשמח אותה ובעיקר לתת לה הרגשה ומיוחדת של מחשבה עליה.
אנחנו דלות בזמן ובתקציב.
צריכה רעיון מעבר לסתם ללכת איתה לאכול גלידה. הלוואי שיהיה לכם משהו מבריק. אין לי בקושי זמן להתארגנויות וזה..
רעיון חמוד עם הרבה צומי
נותנים לחברה חבילת סוכריות
ומבקשים ממנה לחלק לבנות בסמינר/בי"ס
שיבואו אליה במשך היום
יתנו לה סוכריה לכבוד היומולדת
וימסרו לה מזל"ט מX וY אחיות שלה האוהבות

• הוסף לסימניות
אנחנו דלות בזמן ובתקציב.
אין לי רעיון, אבל כל הכבוד על החשיבה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שדווקא לעשות "עסק" יותר נחמד מסתם מתנה...
מניסיון דומה, אולי אפילו לארגן ארוחת ערב נחמדה עם כל הנשואים.
אם תטרחו - היא תדע את זה.... :)

• הוסף לסימניות
אנחנו מירושלים והיא בת 16
אני לא מכירה את הסגנון שלכם אבל יש לי שתי רעיונות שאני הייתי עושה אם לאחותי יש יומולדת....
א. יש בדוידקה סטודיו כזה של קרמיקה שמציירים על כל מיני כלים לפי הטעם שלכם- מומלץ ממש.
ב. יציאה שוברת - אפשר ללכת לבאולינג בתלפיות, נחמד ממש ומגבש.
בהצלחה !

מצרפת קישור ל JCLAY
https://www.jclaystudio.com/he

• הוסף לסימניות
אני חושבת שדווקא לעשות "עסק" יותר נחמד מסתם מתנה...
מניסיון דומה, אולי אפילו לארגן ארוחת ערב נחמדה עם כל הנשואים.
אם תטרחו - היא תדע את זה....
את ממש צודקת הבעיה ששתינו עובדות יום ארוך וילדים וזה אין לנו באמת ראש לכן פתחתי נושא שלם בפרוג.. איך להעביר את אהבתינו באופן כזה..

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את הסגנון שלכם אבל יש לי שתי רעיונות שאני הייתי עושה אם לאחותי יש יומולדת....
א. יש בדוידקה סטודיו כזה של קרמיקה שמציירים על כל מיני כלים לפי הטעם שלכם- מומלץ ממש.
ב. יציאה שוברת - אפשר ללכת לבאולינג בתלפיות, נחמד ממש ומגבש.
בהצלחה !

מצרפת קישור ל JCLAY
https://www.jclaystudio.com/he
רעיונות מושלמים צריכה דברים בדיוק כאלו..

• הוסף לסימניות
רעיונות מושלמים צריכה דברים בדיוק כאלו..
יש גם את "פעמון רוח" בטלזסטון, אותו רעיון של JCLAY גם הוא בבעלות חרדית ואוירה מדהימה (אפשרות להזמין כיבוד מפנק ונוף מטורףףףףף)!
יש גם חדר קריוקי חדש שראיתי שנפתח בכנפ"ש, אין לי מושג בדיוק מה קורה שם. אבל הייתי פעם בחדר קריוקי והיה מדהים!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש גם את "פעמון רוח" בטלזסטון, אותו רעיון של JCLAY רק בבעלות חרדית ואוירה מדהימה (אפשרות להזמין כיבוד מפנק ונוף מטורףףףףף)!
יש גם חדר קריוקי חדש שראיתי שנפתח בכנפ"ש, אין לי מושג בדיוק מה קורה שם. אבל הייתי פעם בחדר קריוקי והיה מדהים!
JCLAY גם בעלות חרדית.

• הוסף לסימניות
עשינו לאחותי לגיל 18 מצגת פשוטה עם הסרטות מכל האחיינים בפוזות שונות מקריאים לה ברכה ארוכה שכתבנו
זאת המתנה הכי שווה שהיא קבלה בחיים(לטענתה אז)

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא חגגתן לה - והיא אוהבת לשיר אני הייתי חושבת על חדק קריוקי, לקנות חטיפים ושתייה , לקבוע מקום מראש וללכת עם הגיסות והאחיות... יכול להיות ממש נחמד . צריך לזרום ולהתמסר לחוויה... לא להתבייש, פשוט לשיר בכיף ובזיופים (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה