דחוף! דחוף!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1277310:

השיר מוגדר על סטריאו אך בפועל שמעו רק בצד אחד,
פשוט שכפלתי אותו לשני הצדדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צחוקים;1277342:
יש לי את השיר המקורי, לא מהסרט
אבל אני לא מצליחה לעלות
תביאי לי מייל ואשלח לך.

תודה, בחתימה.

• הוסף לסימניות
פשוט להתפעל מהחסד שנעשה כאן בכזו שמחה וזריזות!!

תודה ענקית גם בשם המאמנת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yakovsalem;1277357:
השיר מוגדר על סטריאו אך בפועל שמעו רק בצד אחד,
פשוט שכפלתי אותו לשני הצדדים

אשמח לדעת איך מבצעים זאת...(באיזו תכנה?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1277512:
אשמח לדעת איך מבצעים זאת...(באיזו תכנה?)

כל תוכנת עריכה פשוטה יכולה לבצע זאת,
אמש אני עשיתי זאת בתוכנה פשוטה בשם cool edit (כיום היא נקראת אודישן, אדובי קנו אותה).

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכן אם אני יכולה להוריד גם את הסרט ולראות.

• הוסף לסימניות
יש לי את השיר המקורי, לא מהסרט
אבל אני לא מצליחה לעלות
תביאי לי מייל ואשלח לך.
כמעט עשר שנים אחרי שכתבת את זה... אבל אם עדיין יש לך את המקורי אני אשמח ממש
זקוקה לזה בדחיפות לכיתת החינוך שלי
תודה מראש!!
מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה