כללי דחוף! האם יש דרך לשמור מcs5 לcs3??

• הוסף לסימניות
כן ככה עשיתי,

נכתב ע"י טלית;457472:
בבקשה...
נראה לי שהכי קל להעביר אחרי ה"קריאייט אאוטליינס" את הטקסט הלא חי (שעדיין מסומן בכלי הבחירה) לשכבה אחרת, ולמחוק את השכבה עם הטקסט החי.

אבל הבנתי שיש איזה סקריפט שעושה את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natush;457461:
תודה רבה!

מהי הדרך הכי קלה להעיף את כל הטקס החי?

יש לך CS5 אז זה בכלל לא בעייה למצוא את הטקסט כי אתה יכול לראות בחלונית השכבות את כל האובייקטים ולא רק את השכבות. (בניגוד לגירסאות קודמות)

• הוסף לסימניות
אפשר לחפש, כל תו, (נקודה פלוס .+) בגרעפ, ולהחליף בכלום.
הוא ימחק את כל הטקסט.
5 שניות של עבודה.

• הוסף לסימניות
זה נשמע מעולה, אבל לא הצלחתי, תוכל לפרט

נכתב ע"י ונתנו10;457498:
אפשר לחפש, כל תו, (נקודה פלוס .+) בגרעפ, ולהחליף בכלום.
הוא ימחק את כל הטקסט.
5 שניות של עבודה.

עשיתי חיפוש של .+ בגרפ ובהחלפה לא שמתי דבר, לחצתי על "בוצע" וכלום לא קורה.

בנוסף הייתי רוצה לדעת בבקשה איך אפשר לחפש ולבחור את כל הטקסט החי בכל הספר/חוברת ולהעבירו בפקודה לשכבה נפרדת.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
צודק! לחצתי שנה הכול וזה קרה, מעולה! עדיין אשמח אם תענה לי על השאלה בתגובה הקודמת שלי

• הוסף לסימניות
ראיתי שבאתר ווינסופט הם טוענים שאם אתה מתקין במחשב שלך את תוכנת סקריבדור,
אתה יכול לשמור את הקובץ בCS5 ולפתוח בכל גירסה (!).
מעניין לנסות את זה. (לא ניסיתי בינתיים - עוד לא יוצא לי לעבוד בשוטף על CS5)

ולא אני זה שכתבתי שאפשר להעביר לשכבה אחרת כל הטקסט במסמך.
ולא נראה לי שזה אפשרי ללא סקריפט.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

נכתב ע"י ונתנו10;457510:
ראיתי שבאתר ווינסופט הם טוענים שאם אתה מתקין במחשב שלך את תוכנת סקריבדור,
אתה יכול לשמור את הקובץ בCS5 ולפתוח בכל גירסה (!).
מעניין לנסות את זה. (לא ניסיתי בינתיים - עוד לא יוצא לי לעבוד בשוטף על CS5)

ולא אני זה שכתבתי שאפשר להעביר לשכבה אחרת כל הטקסט במסמך.
ולא נראה לי שזה אפשרי ללא סקריפט.

אני מוריד את התוכנה לנסיון.

אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג את הסריפט ובכלל יש איזה מקום שמרכז סקריפטים מעניינים כולל הסבר?

אני מקווה שאי לא מעיק עם שאלותיי..

• הוסף לסימניות
יש בפרוג המון סקריפטים. תעשה חיפוש בגוגל:
קוד:
סקריפטים אינדיזיין site:www.prog.co.il
ויש כמובן את 'ה'אתר, אינדיזייןסיקרטס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה