דרוש מידע דחוף!! הבת שלי (אולי) בלעה קוביית משחק

• הוסף לסימניות
שתי הבנות שלי שיחקו בקוביות משחק קטנות, למפרע שמתי לב שאחת איננה
בת השנתיים טוענת מצביעה על הפה שלה כשאני שואלת אותה איפה זה, הבעיה שאני לא ממש מאמינה לה כי היא שמעה אותי משוחחת על זה בהיסטריה והבינה את המשמעות,
מצד שני אני לא מוצאת קוביה אחת (היו שתיים) בשום מקום.
במד"א אומרים לי לפנות לבית חולים,
כמובן שאין שום סימנים חיצוניים אם כן לא הייתי כותבת כאן כלום, אלא טסה לבי"ח
מה הייתם עושים?
להניח שבלעה ואמור לצאת בדרך טבעית? או שנכנס לריאות ואז לרוץ לצילום?
תודה מראש על כל עזרה!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי להתקשר למוקד אחיות, או רופא הברידי

• הוסף לסימניות
לפעמים מספיק צילום בטרם
אם היא נושמת טוב, ואין סימן חיצוני
להתקשר למוקד הטלפוני של הקופה ולשאול לדעתם
או לפנות למוקד ערב באזורכם

• הוסף לסימניות
ממה עשויה הקוביה? אפשר להתקשר למוקד אחיות או אפילו למיון ילדים בבי"ח קרוב ולשאול.

• הוסף לסימניות
בת כמה הילדה ומה הגודל של הקוביה ?
ממה הקוביה עשויה ?

• הוסף לסימניות
אם אין סימנים חיצוניים - לכאורה זה לא נכנס לריאות, אז לא צריך להיות בלחץ.
וברור שאי אפשר לקחת סיכון, (כי כן יכול להיות שזה נכנס לריאות ולמרות שעכשיו זה לא גורם להפרעה בנשימה, בהמשך זה יכול לזוז מהמקום), מה שהייתי מציע זה לפנות לרופא היברידי או מוקד אחיות - שיגידו לא לקחת סיכון ויתנו לך הפניה לצילום בטרם או בבית חולים, הייתי מעדיף טרם כי במיון יתנו לכם לחכות הרבה זמן.
רפואה שלימה ומהירה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מניסיון של בליעת סיכת ראש קטנה בגיל דומה
אם אין קשיי שנימה אין מה להילחץ יצא בדרך טבעית עד 24 שעות.
כן לעקוב ולראות שלא מפתחת קשיי נשימה או כאבי בטן,
כי זה עלול חלילה להיתקע ב'אמצע המסלול' (שוב - לא מחייב, אצלינו יצא בשלימות ב"ה...)
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
הבן שלי בלע קוביה של חמש אבנים ואמרו לי שזה יצא באופן טבעי ובאמת יצא אחרי יומיים בערך, כמובן כל מקרה לגופו אבל תתייעצו עם רופא

• הוסף לסימניות
הגיוני שיצא בדרך טבעית.
אבל לא הייתי לוקחת סיכון ...

אצלנו במשפחה המורחבת היו שני מקרים,
אחד של בליעת אבן של חמש אבנים, שממש חסמה את קנה הנשימה (לא המקרה כאן)
ואחד של בליעת בוטן שלא היו סימנים חיצוניים ורק אחרי כמה ימים היו חרחורים בנשימה, והתברר שהבוטן נכנס לריאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה