דחוף- הודעה וכיבוי המחשב

• הוסף לסימניות
הכנסתי דיסק און קי של שכנה וניסיתי לשלוח מייל
ואז הופיע לי הודעה שהמחשב יכבה עקב שגיעה
משהוא של - NT OUTHORTY SISTEM ונכבה תוך מס' שניות,
כשהפעיל את המחשב מחדש, זו ההודעת שגיאה שעלתה,
האם אכן יתכן שזה וירוס מהדיסק און קי?
בחיים לא הופיע לי הודעה כזאת (גם סרקתי אותו לפני הפתיחה אך יש לי אנטי וירוס שפג תוקפו מזמן)
אם כן, יכול להיות שנהיו לי נזקים?
ניתן לבדוק זאת?
אם זה לא קשור אז מה זה כן?

אודה מאד לתשובה מהירה כי כעת המחשב הופעל אחרי ה"באג" ואני רוצה לדעת איך להמשיך?...

קבצים מצורפים

• הודעה.jpg
    2.1 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תוריד מכאן את הגירסה החינמית:
http://www.malwarebytes.org/
תסרוק את המחשב עד תומו אם הכל בסדר, לכאורה אין מה לפחד, אא"כ יהיו עוד תסמינים.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה,
האם ניתן להתקין תוכנה זו בנוסף ל-AVG כי אני בדיוק עכשיו רוצה להתקין אותה, והאם יש ענין להתקין אותה או שמספיק AVG?
האם ההודעה אכן נראית קשורה לוירוס??

• הוסף לסימניות
יש אפשרות, כיון זה לא אנטי וירוס, אלא אנטי רוגלות תלעת וכו'
לגבי אם האנטי וירוס הוא פג תוקף, אז הוא לא מגנה במאה אחוז בזמן אמת
זה נראה שפגה בקבצים המערכת, אם המערכת ממשיך לעבוד כרגיל, אין צורך להתחייס

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה להתקין את שניהם יחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;888308:
הכנסתי דיסק און קי של שכנה וניסיתי לשלוח מייל
ואז הופיע לי הודעה שהמחשב יכבה עקב שגיעה
משהוא של - NT OUTHORTY SISTEM ונכבה תוך מס' שניות,
כשהפעיל את המחשב מחדש, זו ההודעת שגיאה שעלתה,
האם אכן יתכן שזה וירוס מהדיסק און קי?
בחיים לא הופיע לי הודעה כזאת (גם סרקתי אותו לפני הפתיחה אך יש לי אנטי וירוס שפג תוקפו מזמן)
אם כן, יכול להיות שנהיו לי נזקים?
ניתן לבדוק זאת?
אם זה לא קשור אז מה זה כן?

אודה מאד לתשובה מהירה כי כעת המחשב הופעל אחרי ה"באג" ואני רוצה לדעת איך להמשיך?...

משי, גם אני עם מחשב מנוטרל בזכות דיסקונקי מטורלל, מעניין להשוות. האם זו תקלה בדגם הזה?
מדובר בדיסקונקי חדש של סאנדיסק 32מגה בגודל של מטבע שנקל בערך. כנ"ל?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמדובר בסאן דיסק קטן, לא יודעת איזה גודל וכד', אך הוא לא היה חדש הוא היה מלא חומר.
לפני שהכנסתי אותו התלבטתי, בד"כ אני לא עושה טובות ומכניסה דיסק און קי במיוחד כאלו שעוברים במחשבי קול הלשון!! אך כיוון ששאלתי והתברר שזה בשמוש רק בשני מחשבים מסוימים העזתי, כנראה שטעיתי :(

נכתב ע"י תור הזהב;888608:
משי, גם אני עם מחשב מנוטרל בזכות דיסקונקי מטורלל, מעניין להשוות. האם זו תקלה בדגם הזה?
מדובר בדיסקונקי חדש של סאנדיסק 32מגה בגודל של מטבע שנקל בערך. כנ"ל?

• הוסף לסימניות
אני מנותבת ולא הצלחתי להתקין את תכנת http://www.malwarebytes.org וכן תכנת אנטי וירוס AVG

האם תוכנת AD-AWARE ותכנת אנטי וירוס "אוירה" טובים מספיק??

חשוב לי מאד לדעת!!
מחכה לשמוע,
רוב תודות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה