כללי דחוף! הלוגו של קופ''ח מאוחדת.

• הוסף לסימניות
דרוש לי בדחיפות הלוגו המחודש של קופ''ח מאוחדת. באשכול הלוגואים הישראליים מופיע הלוגו הישן יותר.
תודה מראש למסייעים.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לאחד מאלו? אם כן, יש אותו בויקטורי.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 73.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה. אבל יש להם לוגו מסוגנן יותר בתוך תוית עם אפקטים וכד'

• הוסף לסימניות
מצאתי וקטורי, אבל הסימן המוזהב הוא ביטמפ ברזולוציה נמוכה, מעניין?

• הוסף לסימניות
אם אין לאף אחד משהו יותר טוב, זה ודאי עדיף מכלום! תודה!

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 4265

צפה בקובץ המצורף 4266
מקווה שהתכוונת לזה.

בד"כ הטקסט מגיע בכחול, אני צבעתי אותו בשחור (RGB), מכיון שהוא היה לבן על הרקע הכחול. ה"ו" של המאוחדת הוא קו היקף ולא עצם.
צפה בקובץ המצורף 4267

לאחר מעשה התעכבתי על חיפוש תמונה בגוגל - זה מה שמצאתי:
צפה בקובץ המצורף 4268
מקור: http://www.city-lights.co.il/Showgallery.asp?category_id=&GalleryID=70&currPage=6
אני חושב שזה מספיק טוב.

והנה סופי:
צפה בקובץ המצורף 4287

קבצים מצורפים

• 0.pdf
    KB 29.5 · צפיות: 23
  • 83769.pdf
    KB 263.5 · צפיות: 18
  • 229231-5.jpg
    KB 5.3 · צפיות: 13
  • %D7%9C%D7%95%D7%92%D7%95%20%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%97%D7%93%D7%AA.jpg
    KB 476.1 · צפיות: 13
  • Logo.pdf
    KB 947.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
תודה מאד מאד. באמת אני ממשתמשי נתיב ורק הקישור לא היה עוזר לי. חסד מושלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה