תקשורת דחוף! המלצה לפלפ' כשר

• הוסף לסימניות
יש לי שיומי 3 שנים, הייתי מרוצה (בעיה עיקרית היתה במקש בודד)
לאחרונה אין לי קליטה בהרבה מקומות, למרות שלכולם יש.
יש לי של חב' פלאפון. המוכר אמר שלדעתו לא קשור לחברה.
המליצו לי על 4+4 ועל mtk10
קראתי כמה אשכולות בנושא ולא יצאתי עם מסקנה. אז אבקש את עזרתכם במהירות, אני רוצה לקנות היום/מחר.
מי בב"ב אמין, ובמחירים סבירים?
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
מנסיוני המר, אין פלאפון כשר איכותי.
מכשיר יכול להחזיק מעמד 3 שנים כולל נפילות ורטיבות בלי שום בעיה ואותו מכשיר יכול אחרי חודשיים להיות עם בעיות במגעים ובשמע ועוד.
אני עברתי ל c2 תומך במחיר ששוה לי להחליף כל כמה חודשים ובפרט שיש לו סנכרון לאנשי קשר.
שיקול שלך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי:

• הוסף לסימניות
יש לי שיומי 3 שנים, הייתי מרוצה (בעיה עיקרית היתה במקש בודד)
לאחרונה אין לי קליטה בהרבה מקומות, למרות שלכולם יש.
יש לי של חב' פלאפון. המוכר אמר שלדעתו לא קשור לחברה.
המליצו לי על 4+4 ועל mtk10
קראתי כמה אשכולות בנושא ולא יצאתי עם מסקנה. אז אבקש את עזרתכם במהירות, אני רוצה לקנות היום/מחר.
מי בב"ב אמין, ובמחירים סבירים?
תודה לכולם
אם מענין אותך יש לי נוקיה 215 חדש באריזה עם אחראיות בתוקף

• הוסף לסימניות
לי יש נוקיה 3310
פצצה של מכשיר
כבר מחזיק קרוב ל5 שנים
טפו טפו...

• הוסף לסימניות
לי יש שיאומי חצי טאצ כשר
מרוצה ממנו ברמות על מכשיר תותך
ועד אז היה לי יאנג שמחזיק לי 4 שנים (אבל עיצבן אותי ההגדרות והאופציות שלו, אז החלפתי)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, בסוף קניתי 4+4.
באתי עם הרשימה הנ"ל למוכר, ויותר המליץ לי על 4+4, בגלל הנתונים שביקשתי.

• הוסף לסימניות
יש לי מכשיר G5 עם נגן למכירה חדש באריזה עם אחריות דור 3.5
במחיר מצחיק 280 שח בלבד

• הוסף לסימניות
בנתים בסדר.
קליטה טובה, שמע טוב.
חסרונות לבנתים: אין מבחר צלצולים
אין אפשרות למצוא שמות לפי התחלה של השם אם לא נרשם כך.
עדיין לא חודש בשימוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה