דרוש מידע דחוף! הצעת עבודה ע"י שירות התעסוקה באבטלה

• הוסף לסימניות
מחפש מידע מבעלי ניסיון בזה !
אם הוצע לי עבודה ואני לא רוצה לעבוד בזה ואם אסרב זה יוריד לי את הזכאות ל 90 יום מה הדרך החוקית להיפטר מהדבר הזה? ואם אלך לעבוד שם ואחרי יומיים אטען שאני לא רואה שזה מתאים לי זה יחשב סירוב?
כ"כ במידה ויש שם אינטרנט פתוח האם זה טענה מספקת לאי קבלת העבודה או שזה סירוב?
דחוף! תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח גם למידע בנושא
וכן מי שיודע אם במודיעין עילית מרכז כיוון מציע עבודה לגברים שרוצים לחתום אבטלה או שבכלל אין הצעות
מדובר פה על רבה שהתפטר ורוצה לעבוד רק בהוראה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחפש מידע מבעלי ניסיון בזה !
אם הוצע לי עבודה ואני לא רוצה לעבוד בזה ואם אסרב זה יוריד לי את הזכאות ל 90 יום מה הדרך החוקית להיפטר מהדבר הזה? ואם אלך לעבוד שם ואחרי יומיים אטען שאני לא רואה שזה מתאים לי זה יחשב סירוב?
כ"כ במידה ויש שם אינטרנט פתוח האם זה טענה מספקת לאי קבלת העבודה או שזה סירוב?
דחוף! תודה!
ידוע לי שאמי היתה הולכת לשם.
קודם כל הם היו שולחים לראיונות עבודה ופשוט מה שלא נראה מתאים דואגים לעשות רושם לא משהו שלא ירצו אותך וכך אמי קיבלה את התשלום [היא לא רצתה לחזור לשוק העבודה יש לה אבא מבוגר שהיא מטפלת בו אין לה זמן לעבוד]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה