דחוף הקלטה ברשת

• הוסף לסימניות
האם יש תוכנה או דרך שניתן איתה להקליט תוכנית ברשת (לא הקלטת מסך רק שמע, כמו רדיו), נסיתי ע"י הרשמקול (בויסטה) וזה לא עזר.

תודה למסייעים

• הוסף לסימניות
לא ממש ברור מה אתה מנסה לעשות
אם זה להקליט מדיה זורמת (און ליין) כמו רדיו תשתמש עם VLC יש לו יכולת הקלטה גם של וידאו וגם של האודיו (זה אומנם לא קשור אבל הוא יודע גם להקליט את המסך)

אם מדובר על קובץ שנמצא על השרת אתה יכול לנסות לעבוד עם תוסף לפיירפוקס בשם downloadHelper שיודע להוריד הרבה קבצי מדיה שמנוגנים ברשת

• הוסף לסימניות
כן זה און ליין. מה זה VLC איך אני משיג את זה ואיך אני משתמש בזה?

• הוסף לסימניות
השתמש בתוכנת Web Stream Recorder מעולה לדברים כאלו כתבתי בעבר עליה לאנשי הפרום חפש בחיפוש הרגיל של גוגל באתר

• הוסף לסימניות
DVD תודה.

TREW איך מקליטים עם VLC?

• הוסף לסימניות
בבקשה
רק שים לב שאם אתה רוצה לראות את הסרטון הזה באיכות אז תעלה אותו עם VLC ולא עם הדפדפן (כמו שבדרך כלל משתמשים לסיומות כאלה)
תראה שהמשקל של הקובץ עולה מפעם לפעם בגלל שהוא מקליט אז הוא גודל משניה לשניה
עוד משהו באותה צורה אפשר גם להקליט בוידאו את השולחן עבודה שלך..

קבצים מצורפים

• test-0000.swf
    6.5 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נסיתי לשכפל לצילום מסך ולא הצלחתי.
אשמח אם תראה לי.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מדיה >> פתיחת התקן לכידה
ושם במצב לכידה תגדיר את שולחן העבודה
במקום נגינה תעשה המרה

זה אותו דבר רק שאתה ניסית לעבוד עם תזרים רשת...

• הוסף לסימניות
כן, את זה ראיתי לבד, אבל הוא יוצר קובץ (MP3) שאי אפשר לפתוח אותה אח"כ באף תוכנה.
ובכלל, אפשר להסריט רק חלק מהמסך? לעצור ולהמשיך? איפה ואיך?

• הוסף לסימניות
1. אתה בוחר איזה קובץ ליצור
2. לא
3. לא ניסיתי אבל נארה לי שכן
4. עם הלחצנים המתאימים

• הוסף לסימניות
ממליץ על Free sound recorder. בגלל שזה shareware אז אין אופציה לערוך קבצים לאחר מכן, אך מבחינת שמע הוא מקליט מעולה, אני מקליט ככה וובינרים חשובים כשאני לא מספיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה