דרוש מידע דחוף וחשוב לי לדעת אם אפשר לקבל קוד וסיסמה ראשוניים במס הכנסה גם בלי תור

• הוסף לסימניות
אני צריכה קוד וסיסמה לאתר של מס הכנסה, ואפשר לקבל רק בסניף עצמו.
בסניף הקרוב לבני ברק (ברחוב בן גוריון) יש תורים רחוקים ממש, וזה דחוף לי. והם גם ממילא אין אפשרות לעשות תיאום מס אצלם במקום, כי אפשר ומעדיפים שיעשו את זה לבד דרך מחשב.
השאלה אם אפשר לבוא לקבל קוד וסיסמה ראשוניים בלי להזמין תור, ולקבל במקום. אולי יש אפילו מכונות שנותנות את זה? איך זה פועל? מספיק תעודת זהות (יש לי ביומטרית חדשה)?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
צריך פקיד , לבא בשעות קבלת קהל, לא צריך תור מנסיון.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. בוודאי לבוא רק בשעות קבלה. אני מבינה שכן צריך פקיד. לא ידעתי מה לעשות לגבי תור. ונהדר שאפשר בלי.

• הוסף לסימניות
נצרך תעודת זהות, לפקיד בכניסה
אבל שימו לב , אתם אמורים לקבל מספר עם 4 ספרות, שימו לב שהספרה הראשונה היא לא 0
אנחנו קיבלנו מספר שהתחיל ב0, ולא התקבל באתר וטען שיש רק 3 מספרים והיינו צריכים ללכת שוב ולבקש קוד חדש

קבצים מצורפים

• DSC_0001963.jpg
    DSC_0001963.jpg
    KB 53.4 · צפיות: 14
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש אופציה חדשה גם עם טופס 106 להירשם לאיזור האישי
מצ"ב מדריך קצר

קבצים מצורפים

• מדריך לרישום לאיזור האישי.pdf
    KB 359.3 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה