מקרר דחוף. זו לא תזכורת, זאת שאלה דחופה! מקרר שארפ ליומיים חג.

• הוסף לסימניות
מקרר חדש שארפ, לא יודע איזה דגם, הלחצנים נמצאים בפנים בצד, יש לחצן מיוחד למצב שבת, שברגיל לחיצה אחת מעבירה את המקרר למצב שבת 40 שעות. אבל אני לא יודע איך להעביר למצב שבת למשך 80 שעות. מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אם תוכלו לצרף תמונה של המקרר והכפתורים?

• הוסף לסימניות
בד"כ לחצן נוסף ליד, תמונה תעזור
תוכל גם לחפש ולהעלות תמונה מגוגל

• הוסף לסימניות
אני לא בבית, אין לי תמונה עכשיו. תודה בכל אופן על הניסיון לעזור.

• הוסף לסימניות
מצאתי תמונה של מה שהכי דומה ללוח הלחצנים באינטרנט. [[בדיוק כמו שיש לי לא מצאתי, ואני חורש כבר שעה ברשת...]
רק שבמקום הלחצן המסומן יש לחצן בצורת נר.

1694774610329.png

• הוסף לסימניות
מקרר חדש שארפ, לא יודע איזה דגם, הלחצנים נמצאים בפנים בצד, יש לחצן מיוחד למצב שבת, שברגיל לחיצה אחת מעבירה את המקרר למצב שבת 40 שעות. אבל אני לא יודע איך להעביר למצב שבת למשך 80 שעות. מישהו יודע?
בעלי יחזור בזמן הקרוב בעז"ה הוא יגיד לכם בדיוק.

• הוסף לסימניות
מצטערת לא מכירה, אצלי יש 2 לחצנים עם חיצים שאחד מהם ל 40 ואחד ל 80

• הוסף לסימניות
מצטאערץ זה לא כמו שלנו. סליחה על הבורות

• הוסף לסימניות
מבטלים מצב שבת ועושים שוב ל80 ש'
בשראפ החדשים אז הכפתור הכי למטה מבטל בלחיצה ארוכה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה