דחוף-זקוק לתבנית AVADA

• הוסף לסימניות
אני צריך להתלמד על התבנית הזו.מישהו יכול להביא לי אותה בחינם .למי שלא הבען מדובר על תבנית וורדפרס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mhhhdm;1852956:
אני צריך להתלמד על התבנית הזו דחוף.מישהו יכול להביא לי אותה בחינם .למי שלא הבען מדובר על תבנית וורדפרס

בנתיים ורדתי גירסא שלה מהאינטרנט(לא יודע עד כמה היא מעודכנת)
זה הגירסא שהורדתי :
Avada_v.3.8.4.zip

אבל אחרי שהתקנתי

אני מקבל את הבעיה הבאה:

This theme requires the following plugin installed or update: Fusion Core.
This theme recommends the following plugins installed or updated: LayerSlider WP and Revolution Slider.

• הוסף לסימניות
צריכים להתקין בנוסף לתבנית גם תוספים יתכן שזה מגיע ביחד עם התבנית ואז צריך להפעיל אותו ממערכת הניהול/תוספים

• הוסף לסימניות
אפשר להתקין את התוספים מתוך התבנית, יש למעלה הודעה כזאת install plugins ושמה מתקינים, התוספים כבר כלולים בתבנית (ולכן היא שוקלת בערך 27 מגה).
אחר כך ייתכן שתצטרך קצת לשחק עם ההגדרות שרת אם תקבל שגיאה 500, השגיאה נובעת כי ההגדרות לא מתאימות.

ודרך אגב הנה הגרסה האחרונה
https://userscloud.com/b16oy66k0qn0
תחלץ את הקובץ ושמה תחפש קובץ avada.zip ותתקין רק אותו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה