כללי דחוף!חוברת שירים בנושאי השקפה וחיזוק רוחני-תמונות

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תמונות של שער,יונים, שמים או כל דבר רוחני שיכול לעזור לי.
משיטוט בפורום לא מצאתי משהו.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
משהו בסגנון הזה?

קבצים מצורפים

• stock-photo-man-holding-arms-up-in-praise-182225078.jpg
    KB 17.9 · צפיות: 16
  • stock-photo-road-on-the-sky-religion-philosophy-and-psychology-items-retro-stale-283532126.jpg
    KB 40.6 · צפיות: 15
  • stock-photo-37191070-open-gate-in-nature-3d-render.jpg
    KB 76.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.אבל צריכה יותר בכיוון של התמונות למעלה,ללא אנשים.

• הוסף לסימניות
אם את צריכה עוד אוכל לשלוח לך.
יש המון תמונות אז כדאי אולי שתפרטי ותבקשי דברים יותר ספציפיים (שער, שמיים, שביל...)

• הוסף לסימניות
אני צריכה גם בוקטורי,סגנון קו נקי,שביל,שער.יונים,דברים שקשורים למחשבה, אולי כשאני חושבת,גם צמיחה קשור.
תודה רבה רבה.מעריכה מאד.

• הוסף לסימניות
יותר אלמנטים או צורות ושרטוטים שמתאימים לחשיבה, מחשבה.נס שלא התחלתי עדיין, היא אוהבת סגנון נקי לחלוטין,איורים וקטורים שנותנים את האוירה של השקפה וחשיבה,רוחניות.
תודה תודה

• הוסף לסימניות
מתקרב.. רק יותר רישומים ופחות אלמטים.סמל אחד שיעבור בכל הפרקים. לדוגמא אם הנושא היה רעיון,הייתי משתמשת בסוג של רישום מנורה,(קוים דקים) ואז משהו מן המנורה הייתי שמה בראש כל פרק.
פחות רקע יותר האוביקט עצמו.
תודה על המאמצים להתכוונן לדבר האמיתי.:)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבנתי. זה פשוט יותר.
אשתדל לעזור כשאוכל.

• הוסף לסימניות
ממש כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה