כללי דחוף! חזרה בחיתוך זקן...

• הוסף לסימניות
אני מיואשת!
עבדתי כבר המון שעות, ובלקוח עדיין לא מרוצה - ובצדק.
יש מי שיכול להושיע אותי?

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
ודאי חתכת את הזקן עם מברשת מרוככת. את יכולה לנסות להוריד כאן המאתר מברשות שיער, לפתוח שכבה חדשה ובעדינות להוסיף בקצות הזקן ולתת את הגוון הרלוונטי. את יכולה גם לדגום שיער מכל תמונה אחרת או אפילו מאותה תמונה - לדגום את קצה הזקן רק יותר פנימה הכל לפי העניין.
אם את רוצה שהאיש יראה ללא זקן כלל תצטרכי לרטש ממש עם חלק פנים זהה מתמונה אחרת. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אז זהו, שלא.
מדובר בתמונה שעבדתי עליה למעלה מ10 שעות (!)
הבעיה היתה בחלק גדול מהזקן שהוא דליל מאד ובין השערות נראה הרקע הצבעוני שמאחורה.

עבדתי עם מברשת מרוככת, מברשת שערות, ציפורן וכו'
והתייאשתי!
בסוף עשיתי לו 'השתלות' עם כלי החותמת ומברשת שערות, במקום שאמור להיות שער.
יצא נחמד ומטה - - -
אבל אם יש מי שמעוניין ללמד אותי מה לעשות במקרה כזה - והיה זה שכרי.

• הוסף לסימניות
אי אפשר ללמד בלא דוגמה. אך אני מניח שאי אפשר להעלות את התמונה.

• הוסף לסימניות
האם הצבע שמתחת לזקן - אחיד. או מונוכרומטי?
איזה צבע הזקן?

א קיצער, כמו שPARK אמר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1093464:
האם הצבע שמתחת לזקן - אחיד. או מונוכרומטי?
איזה צבע הזקן?

א קיצער, כמו שPARK אמר...

העליתי חתיכה קטנה...

קבצים מצורפים

• ZER_2055.png
    KB 116 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
כלי מעולה שעושה את כל העבודה בגרסאות החדשות.
בגרסאות הישנות זה יותר מסובך צריך לעשות את זה עם מסכה של אחד מה RGB שתוקן לערכים הנכונים לערך למסכה שחור לבן.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 287.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
משהו בדקה אחת, רחוק מלהיות מושלם, קצת מדי הקצנתי, אפשר להתאמץ ולהגיע לתוצאה הרבה יותר טובה.
המומחים ממני גם ידעו להסביר איפה לשפר
עשיתי את זה דרך חלון ה REPLACE COLOR

עכשיו אני רואה את ההודעה שלפני, לא הכרתי את הכלי הזה, אכן עושה את זה הרבה יותר טוב, בלי השואה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 28.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1093489:
כלי מעולה שעושה את כל העבודה בגרסאות החדשות.
בגרסאות הישנות זה יותר מסובך צריך לעשות את זה עם מסכה של אחד מה RGB שתוקן לערכים הנכונים לערך למסכה שחור לבן.

איזה כלי זה?

• הוסף לסימניות
יש כאן בפורום צלם מעולה שהעביר שיעורים כולל צילום מסך של הפעולות
הנה הלינק שפרסם כאן בפרוג
לינק gophoto דרופבוקס
נראה לי זה השיעור עם הכלבלב
מומלץ לעבור על כולם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1093495:
משהו בדקה אחת, רחוק מלהיות מושלם, קצת מדי הקצנתי, אפשר להתאמץ ולהגיע לתוצאה הרבה יותר טובה.
המומחים ממני גם ידעו להסביר איפה לשפר
עשיתי את זה דרך חלון ה REPLACE COLOR

עכשיו אני רואה את ההודעה שלפני, לא הכרתי את הכלי הזה, אכן עושה את זה הרבה יותר טוב, בלי השואה.

ככה יצא גם לי בהתחלה. הבעיה היא שזה ענק על רגע לבן והיה צריך להיות מושלם

• הוסף לסימניות
זה בתוך הכלי של הבחירה refine edge.

• הוסף לסימניות
הנושא של בחירות שיער ופרווה למסכה הוא תמיד מורכב.. הכלי שיש בפוטושופ הרבה פעמים משאיר צבעים מהרקע.. או משאיר "הילות" אפורות (אחרי שבכלי של פוטושופ מסמנים את התיקון על צבעי המסכה בקצה) יש כמה פלאגאינים שעושים עבודה יותר טובה, אני ממליץ על Topaz ReMask v3 שעושה עבודה כמעט מושלמת גם במסכות מאד מורכבות. <ספציפית למקרה שלך אם תעלי תתמונה יהיה אפשר לחלץ לך>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה