מידע שימושי דחוף ! חלב עיזים ישר מהעז - לפצעים בפה

• הוסף לסימניות
אני צריכה מקום שיסכים לחלוב חלב מהעז ישר לפה של הילד , מכירים מקום כזה ?
עדיפות לאיזור הדרום
נא לצרף פרטים ליצירת קשר
או לשלוח למייל A05 34 12 15 59 וכ'
תודה ענקית.
הצלה של ממש.

• הוסף לסימניות
משפחת קליין בבית שמש
משחת פלאים למחלת הפה
029919710
יש גם נקודה בבני ברק ובירושלים.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש כאלו שחולקים עלי, אבל בכל זאת רוצה לומר שבמסגרת עבודתי יצא לי לראות מקרוב את ההשלכות הקשות של חיידקים שמועברים מחלב לא מפוסטר, זה לא משהו שהייתי מאחלת לאף אחד, בטח לא לילדים. גם אם העז נראית בריאה או מחוסנת, זה לא מבטיח שהחלב בטוח. חיידקים כמו ברוצלה, ליסטריה ואחרים עלולים לעבור גם במגע קל עם הפה, במיוחד אם יש פצעים פתוחים (שזאת הרי הסיבה שמנסים את השיטה הזאת). הסיכון אמיתי ומיותר לגמרי פשוט לא שווה את זה.

• הוסף לסימניות
ילד מתחת גיל שנה אסור חלב ניגר בשום אופן
וגם מעל גל שנה מסוכן מאוד חלב לא מפוסטר
אי אפשר לדעת מה היה עם העז דקה לפני שבאתם
אני שמעתי על ילד ששמו לו חלב ישר מהעז ולא עלינו העז היה נגוע באיזשהו חיידק (לא זוכרת שם ) וזה עבר לילד ותקףצ לו את הלב והיה צריך לעבור ניתוח לב בגלל מס טיפות של חלב עיזים

• הוסף לסימניות
בהחלט סכנה
אפשר לקחת את החלב, להרתיח ואח"כ לשתות

• הוסף לסימניות
יש את הטיפות של שפיצר, מנסיון עכשוי ממש מקל

• תודה
Reactions: Mix
  • הוסף לסימניות
אני צריכה מקום שיסכים לחלוב חלב מהעז ישר לפה של הילד , מכירים מקום כזה ?
עדיפות לאיזור הדרום
נא לצרף פרטים ליצירת קשר
או לשלוח למייל A05 34 12 15 59 וכ'
תודה ענקית.
הצלה של ממש.
מחזיקה לך אצבעות
זו אחת ממחלות הילדים הקשות לילד ולהורים.ץ
אבל אל תתפתי בגלל זה להכניס חיידקים בכמויות מסוכנות לפה עם פצעים פתוחים.
כבר שמענו לא מעט סיפורים על סיכונים
יש את הטיפות של שפיצר הן ממש ממש עוזרות ומועילות
וגם חלב עיזים מפוסטר שקונים בחנות מועיל
תקפיאי בתבנית של ארטיקים וזה ממש מועיל

• הוסף לסימניות
וואו, באמת מחלה מאתגרת...
אצלינו לא עזרו הטיפות של שפיצר ולא המשחה של קליין
ולא שום דבר אחר
את העז לא ניסינו מפחד מחיידקים אחרים
בסוף, אחרי יותר משבוע של ייסורים. פנינו למיון אולי משם תבוא היישועה
שם אמרו שבגלל שהילד מיובש החיידק לא ממש מצליח לעבור
נתנו לו 2 שקיות של נוזלים
למחרת לא היה זכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה