עזרה דחוף! חנוכיה שיש עליה כתמים שחורים שלא יורדים!

• הוסף לסימניות
אני מיואשת. חנוכיה מקריסטל, אני מנסה מחנוכה לנקות אותה ולא יורד
יש עליה כתמים שחורים דביקים ככל הנראה של שמן
וזה פשוט לא יורד, ולא רק- אלא שאני מנקה זה נמרח עוד ועוד.
וכנ"ל גם בית החנוכיה - כתמים של שמן שחורים.

מה יכול לעזור?
איך אני אצליח להחזיר אותה למה שהיתה- נוצצת ויפה? 😣😣😣
אשמח לכל עיצה.
תודה.

• הוסף לסימניות
שמעתי מישהי אמרה בקו הצניעות לגבי גביע מכסף עם כתמים שחורים (מאקנומיקה)
אולי תנסי ויעזור לך
אמרה שעטפה קערה בנייר כסף הכניסה את הגביע
ושפכה על זה מים חמים
והכל ירד (אולי אמרה ששפשפה קצת.. לא בדיוק זוכרת)

• הוסף לסימניות
מים רותחים
והייתי מנסה בפינה אקנומיקה, היא יעילה פלאים על כלי זכוכית ומוציאה אותם נוצצים

• הוסף לסימניות
מותר מים רותחים?
אז סבני היטב את האזור של הכתמים, עדיף אמה פיירי מקורי,
תשפכי כמות נדיבה של מים רותחים על האזור המסובן,
זה אמור להתנקות.
מסתבר שהשחור זה שאריות של שומנים.

יתכן ותצטרכי לחזור על הפעולה הזאת פעם נוספת.

על חנוכיות כסף זה עובד מצויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה